facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Tierra Verde Gel za pomivalni stroj - INNOVACE (1 l) - iz milnih oreščkov v ekološki kakovosti

Blagovna znamka: Tierra Verde

8,00 €
7,20 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Tierra Verde Gel za pomivalni stroj - INNOVACE (1 l) - iz milnih oreščkov v ekološki kakovosti

Gel za pomivalni stroj ima inovativno formulo in je primeren tudi za močno umazano posodo. Sestavljen je iz izvlečka mila, pridobljenega z najnežnejšo hladno ekstrakcijo, naravnega tenzida z odlično razmaščevalno močjo in sode bikarbone, ki se lahko spopade s posušenimi ostanki hrane. Lahko ga dovajate v vse vrste gospodinjskih pomivalnih strojev, je okolju prijazen in diši po ekološko pridelanih pomarančah. Za svojo kakovost in popolno razgradljivost v naravi si je prislužil strogi certifikat EcoGarantie. Češko-slovaško podjetje Tierra Verde s.r.o. proizvaja okolju prijazne izdelke pod več blagovnimi znamkami. Njena okolju prijazna drogerija se imenuje YellowCertifikati:EcoGarantie
Podatek naravnih surovin: 97,9 %
Država porekla: Češka
Število pralnih odmerkov: 1 l: do 40 pralnih odmerkov, 5 l: do 200 pralnih odmerkov
Podatek BIO rastlinskih surovin: 12,2 %
Poreklo dišave: naravno
Material embalaže: HDPE
Ko storiti z embalažo: Prazno embalažo je mogoče reciklirati v zabojniku za plastiko, vendar služi predvsem kot zabojnik za ponovno polnjenje.
Sestavine: < 15 x izvleček mila, 15-30 kelatnih sredstev (GLDA), natrijev citrat, natrijev bikarbonat (soda bikarbona), glicerol, < 5 % neionskih površinsko aktivnih snovi (kokosov glukozid, saponini), ksantanski gumi, naravno eterično olje pomaranče (Citrus sinensis)*, d-limonen. *iz kontroliranega ekološkega kmetijstvaSilikati, natrijev citrat, natrijev karbonat, saponin iz mila, eterično olje citrus limonum (eterično olje limone, vsebuje: d-limonen, Pin-2(10)-en)
Zmogljivost.Koda izdelka
  • YAB291


Kategorija
Top