facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR
 
(13 izdelki)
 

TIO


Z izdelki TIO ne bodo navdušeni le vaši zobje, temveč tudi vaša ekološka duša. Ustanovitelja znamke sta Benjamin Veck in Fabian Ghosal. Benjamin se ukvarja z ustvarjalnim oblikovanjem izdelkov in blagovnih znamk, Fabian pa razvija izdelke iz rastlinskih materialov. Iz njunega sodelovanja je nastala blagovna znamka TIO, ki na trg prinaša zobne ščetke iz obnovljivih rastlinskih materialov, ki niso le praktične, temveč tudi lepe. Izbirate lahko med dvema vrstama ščetin in več pastelnimi barvnimi odtenki. Prednost so zamenljive glave, tako da ko zobni ščetki poteče življenjska doba, vam ni treba zamenjati celotne zobne ščetke, temveč le zgornji del. S tem prihranite do 70 % odpadkov, saj bo spodnji del krtače zaradi trpežnosti materialov zdržal zelo dolgo. TIO želi navdihniti tudi večje proizvajalce, da bi bili bolj trajnostni, zato so med njegovimi izdelki tudi nadomestne glave za električne zobne ščetke podjetja Oral-B. Cilj blagovne znamke ni le preprečiti nastajanje plastičnih odpadkov, temveč tudi zmanjšati količino, ki je že v okolju. Z nakupom zobne ščetke torej tudi vi podprete projekt The Ocean Cleanup, ki si prizadeva za odstranjevanje plastičnih odpadkov iz svetovnih morij in oceanov.

NAJBOLJšI IZDELKI

TIO Zobna ščetka (ultra mehka) - ledeniško modra - izdelana iz rastlin

Material: ročaj: bio polietilen iz sladkornega trsa, glava: lesna vlakna s certifikatom FSC. Globina vlaken: 4 mil = 0,1016 mm.

5,40 €

4,85 €

TIO Zobna ščetka (ultra mehka) - koralno rožnata - izdelana iz rastlin

Material: ročaj: bio polietilen iz sladkornega trsa, glava: lesna vlakna s certifikatom FSC. Globina vlaken: 4 mil = 0,1016 mm.

5,40 €

4,85 €

TIO Zobna ščetka (srednja) - turkizno zelena - iz rastlin

Material: ročaj: bio polietilen iz sladkornega trsa, glava: lesna vlakna s certifikatom FSC. Tlobina vlaken: 7 mil = 0,1778 mm.

5,40 €

4,85 €

-10%

TIO BRUSH Zobna ščetka (srednja) - Cool Dew

5,22 € 5,80 €
Po naročilu 14 dni

-10%

TIO Ščetka za zobe (mehka) - Living Ocean

5,22 € 5,80 €
Po naročilu 14 dni

-10%


-10%

TIO Zobna ščetka (srednja) - turkizno zelena - iz rastlin

4,85 € 5,40 €
Po naročilu 14 dni

TIO: Inovacije in trajnost v proizvodnji zobnih ščetkV času, ko se potrošniki vse bolj osredotočajo na okoljsko trajnost in kakovost, je nemška blagovna znamka TIO pripravila revolucionaren pristop k proizvodnji zobnih ščetk. V tem članku si podrobno oglejte, v čem je podjetje TIO posebno in zakaj bi moralo biti na vašem radarju, če iščete trajnostne in kakovostne zobne ščetke.

Zgodovina in poslanstvo


Blagovna znamka TIO je bila ustanovljena z vizijo, da ustvari zobne ščetke, ki niso le funkcionalne in estetsko privlačne, temveč tudi okolju prijazne. Podjetje se osredotoča na inovacije in trajnost, od izbire materialov do embalaže.

Produkti in materiali


TIO ponuja različne vrste ščetk, vključno s ščetkami z zamenljivimi glavami in različnimi vrstami ščetin. Vsem izdelkom pa je skupna uporaba trajnostnih materialov. Podjetje na primer uporablja bioplastiko in reciklirane materiale, da bi čim bolj zmanjšalo svoj vpliv na okolje.

Trajnost in okoljska odgovornost


Eden od glavnih stebrov blagovne znamke TIO je njena zavezanost k trajnosti. Izdelki so zasnovani tako, da trajajo čim dlje, z možnostjo zamenjave glav ščetk namesto zavrženja celotne ščetke. Tudi embalaža je zasnovana z mislijo na zmanjšanje količine odpadkov, pri čemer se pogosto uporabljajo materiali, ki jih je mogoče reciklirati ali kompostirati.

Kaj izbrati TIO?Inovacije: TIO je v ospredju razvoja novih in učinkovitih rešitev za ustno zdravje.
Trajnost: Podjetje daje velik poudarek okoljski trajnosti, od izbire materialov do embalaže.
Kakovost in funkcionalnost: Ščetke TIO niso le čudovitega videza, temveč zagotavljajo tudi visoko učinkovitost čiščenja.
Prilagodljivost: Možnost menjave glav krtačk podaljšuje življenjsko dobo izdelka.

TIO je vodilni igralec na področju trajnostne osebne nege, saj ponuja zobne ščetke, ki so hkrati učinkovite in okoljsko odgovorne. Je idealna izbira za tiste, ki iščejo kakovostne in trajnostne izdelke za vsakodnevno higieno. S ščetko TIO boste imeli čiste zobe in čisto vest.

Kategorija
Top