facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Vegetology Joint-Vie - Napredni pripravek za kosti in sklepe 60 tablet

Blagovna znamka: Vegetology

14,91 €
13,42 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Vegetology Joint-Vie - Napredni pripravek za kosti in sklepe 60 tablet

Vegetology Bone Care - Vitamini za sklepe in kosti vsebuje edinstveno 100-odstotno vegansko alternativo hondroitinu - Phytodroitin™ - ter veganski glukozamin, pridobljen iz gobe AspergillusNiger, ki sta dopolnjena s pomembnimi vitamini in minerali, kot so vitamin C, D3, K2, magnezij in kalcij. Ta kombinacija zagotavlja enake okolju prijazne lastnosti krepitve kosti in sklepov v povezavi z ribolovom kot druge neveganske alternative. Brez živalskih sestavin, brez glutena, brez sladkorja in brez GSO. Bone Care je novo ime za Joint-Vie.


Uporablja se lahko za podporo:


normalno absorpcijo in uporabo kalcija in fosforja

optimalno proizvodnjo kolagena, ki je pomemben za pravilno delovanje kosti, hrustanca in zob

normalno delovanje sklepov, hrustanca, kosti, zob in mišic

normalno presnovo energije

Primerno za:


osebe z aktivnim življenjskim slogom

osebe, ki so starejše

osebe, ki imajo težave s kostmi, sklepi ali mišicami


Hranilna dopolnila blagovne znamke Vegetology so pakirana v steklenici iz ekoplasta iz sladkornega trsa, ki je CO2 nevtralen in popolnoma biorazgradljiv v 10 letih.


Vitamini in minerali

Vitamin C prispeva k normalni tvorbi kolagena za normalno delovanje kosti in hrustanca. 

Vitamin D3 pomaga ohranjati zdrave kosti in povečuje absorpcijo kalcija.

Vitamin K2 je potreben za pravilno tvorbo kosti in strjevanje krvi. Vitamin K2 spodbuja odlaganje kalcija na potrebnih mestih (preprečuje neželeno odlaganje kalcija v krvnih žilah).

Kalcij je nujen za ohranjanje zdravih kosti in je pomemben za moške in ženske po 50. letu, med menopavzo in po njej.

Magnezij prispeva k ravnovesju elektrolitov, normalnemu delovanju mišic in pomaga ohranjati zdrave kosti.

Fitodroitin™

Fitodroitin™ je rastlinska alternativa hondroitinu. Hondroitin je strukturna sestavina hrustanca in zagotavlja odpornost na pritisk. Fitodroitin™ je kompleks, sestavljen iz polisaharida (fermentativnega izvora), ki vsebuje glukuronsko kislino in N-acetilglukozamin, ter izvlečka alg, bogatega z mukopolisaharidi. Rezultat je 100 alternativa hondroitinu brez živalskih sestavin, ki se pridobiva le iz dela alg in s postopkom fermentacije.


Veganski glukozamin

Glukozamin v Vegetology Bone Care - Vitamini za sklepe in kosti je pridobljen iz glive Aspergillus Niger in je zato 100 % veganski. Glukozamin je naravna snov v telesu, ki pomaga ohranjati zdravje hrustanca, pomaga ščititi sklepno tkivo in tako preprečuje razpadanje hrustanca. Edinstvena kombinacija 100% veganskega glukozamina s fitodroitinom™ je ključnega pomena za vaše sklepe in kosti.


Na spletni strani državnega inšpektorata za kmetijstvo in prehrano v spodnjih prilogah najdete Seznam zdravstvenih trditev, ki so lahko navedene na živilih v skladu z Uredbo Evropskega parlamenta in Sveta (ES) št. 1924/2006).


Doziranje 

Za najboljše rezultate priporočamo 2 tableti dnevno s hrano in veliko vode. Vsaka tableta ima delilno zarezo za lažjo uporabo.Sestavine&Wnbsp;

Glukozamin HCl, kalcijev karbonat, magnezijev citrat, maltodekstrin, mikrokristalna celuloza, fitodroitin™ (polisaharidi glikozaminoglikana, izvlečki alg), vitamin C (askorbinska kislina, hidroksipropilmetilceluloza), vitamin K2, sredstva proti strjevanju (magnezijev oksid S, magnezijev dioksid). Koruzni škrob, srednjeverižni trigliceridi, arabski gumi, natrijev askorbat, D-alfa-tokoferol, holekalciferol), premaz (glicerin, karnauba vosek).Koda izdelka
  • VEG006


Kategorija
Top