facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR
 
(13 izdelki)
 

Watersavers


Watersavers je češka blagovna znamka, katere izdelki vam bodo pomagali varčevati z vodo v gospodinjstvu pri vsakodnevnih opravilih. To se ne bo odražalo le v našem okolju, temveč tudi v vaši denarnici. Z uporabo teh izdelkov lahko znatno prihranite stroške, povezane s porabo vode. Varčevalniki vode se izvažajo po vsem svetu in so certificirani za stik s pitno vodo. Z uporabo perlatorja lahko prihranite kar polovico porabljene vode. Nastavek se preprosto navleče na standardno pipo. Zahvaljujoč patentirani tehnologiji meša vstopajočo vodo z zračnimi mehurčki, ki jo "puhajo". Manjša količina vode tako ustvari večji tok. Mehurček vam bo služil do 20 let, naložba pa se vam bo povrnila že v treh mesecih. Tako so prihranki res veliki. Watersavers ponuja tudi varčevalnike vode za prhe, posebne cevi za varčevanje pri prhanju in varčevalnike teže straniščnih školjk. Preizkusite izdelke Watersavers v svojem domu ali na delovnem mestu!

NAJBOLJšI IZDELKI

Watersavers RA6 22 - zelo varčen perlator z notranjim navojem češke proizvodnje

Najmanjši tlak: 1 bar. Pretok vode: 4 - 14 l na minuto. Trip navoja: notranji (M22x1). Krajina porekla: Češka.

12,00 €

10,81 €

Watersavers RA6 24 - visoko učinkovit perlator z zunanjim navojem češke proizvodnje

Najmanjši tlak: 1 bar. Pretok vode: 4 - 14 l na minuto. Trip navoja: zunanji (M24x1). Krajina porekla: Češka.

12,00 €

10,81 €

Watersavers RA6 22/24 U - univerzalni energetsko varčni perlator z zunanjim in notranjim navojem, češka proizvodnja

Najmanjši tlak: 1 bar. Pretok vode: 4 - 14 l na minuto. Različica navoja: notranji (M22x1) in zunanji (M24x1).

13,20 €

11,88 €

-10%

Watersavers Cev za prhanje z varčevalnikom vode - z regulacijo pretoka

29,61 € 32,90 €
Na zalogi - odprema danes


O izvoru in poslanstvu družbe Watersavers


Od ideje do izvedbe


Blagovna znamka Watersavers izvira iz Češke republike in je bila ustanovljena z enim samim ciljem: učinkovito in kakovostno varčevanje z vodo. Ustanovitelja Radomír Božek in Alena Macháčková, ki sta že imela v lasti podjetje za sanitarno tehnologijo, sta opazila, da obstoječi tuji varčevalniki vode niso dovolj učinkoviti ali trajni. Zato sta se odločila ustvariti lastno, češko različico varčevalnika vode, ki bi bil izdelan iz kakovostnih materialov in z zagotovljenim pretokom vode.

Inovacije in prototipi


Prve zamisli in prototipi so nastali "doma na kolenih". Veliko je bilo eksperimentiranja o tem, katere materiale uporabiti, katere metode lepljenja so najboljše in kako optimalno nadzorovati pretok vode. Cilj je bil najti edinstven način za zračenje vodnega toka na način, ki varčuje z vodo, ne da bi bilo to na prvi pogled očitno.

Potujte z Južnomoravskim inovacijskim centrom


Jugomoravski inovacijski center je postal partner podjetja že v zgodnjih fazah, kar je pripomoglo k znatnemu vzponu blagovne znamke. V ozadju celotnega uspeha je bila genialna zamisel: vizualno ohraniti enak pretok vode, v resnici pa zmanjšati porabo vode.

Masovna proizvodnja in izvoz


Danes lahko blagovna znamka proizvede do 100.000 enot na leto, pri čemer je pripravljena na povečanje obsega proizvodnje. Poleg domačega trga družba Watersavers svoje izdelke izvaža tudi v Evropo, Afriko in Azijo.

Vplivi na okolje


Če bi vsa gospodinjstva na Češkem uporabljala izdelke Watersavers, bi prihranila toliko energije, kot je za ogrevanje vode potrebuje ena enota jedrske elektrarne Temelín.

Watersavers ne pomeni le varčevanja z vodo, temveč tudi varčevanje s planetom. Je blagovna znamka, ki postavlja nove standarde na področju upravljanja z vodo in postaja navdih za naslednje generacije.

Kategorija
Top