facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR
 
(7 izdelki)
 

Yoni


Potovanja, delo na trajnostnih projektih in svoboda so mladi par, Jazzine in Kristofa, spodbudili k ustvarjanju Yoni, blagovne znamke, ki pomaga ustvariti svet, kakršnega si želita. Njihov moto je "Zdravje v harmoniji z naravo", kar se odraža tudi v vseh njihovih dejavnostih in izdelkih. Njihove vrednote so trajnost, prijaznost do okolja in spoštovanje našega telesa. In na njihovi podlagi v naš svet prinašata alternativna orodja za zobno higieno. Glavni izdelek dueta je naravna zobna ščetka, ki je na prvi pogled videti bolj kot vejica. In res je! Pravzaprav je del rastline Salvadora persica, katere poganjke že tisočletja uporabljajo za zobno higieno. Žvečenje in drgnjenje po zobeh je dobesedno koristno za našo ustno votlino. Čisti, polira in beli zobe. Krepi dlesni, vsebuje antibakterijske in protimikrobne snovi, kalcij ali vitamin C. Zobno ščetko lahko naročite ločeno ali s čudovitim steklenim potovalnim kovčkom. Yoni ponuja tudi razgradljivo zobno nitko ali steklene slamice za večkratno uporabo.

NAJBOLJšI IZDELKI

Yoni Bambusova zobna nitka - 100 % razgradljiva v naravi

Dimenzije: dolžina 30 m. Država porekla: izdelano na Kitajskem. Material za pakiranje: Osnovna nitka: stekleno ohišje v papirnati škatli; nadomestna polnila: razgradljiva vrečka iz koruznega škroba v papirnati škatli.

5,60 €

5,05 €

Yoni Komplet slamic iz češkega stekla s čopičem (3 kosi) - Botanical

Dimenzije: 20 cm x 1,2 cm (notranji del 0,9 cm). Poreklo: izdelano na Češkem. Oblika: botanična.

13,39 €

12,05 €

Yoni Yoni Egg Jasper

Vstavite jajce v nožnico. Začnite korak za korakom. Ravnajte v skladu s svojo intuicijo. Jajca ni treba držati dolgo časa - najprej le nekaj minut, postopoma tudi nekaj ur.

40,10 €

24,10 €

-10%

Yoni Indikator tablice 6pcs

1,80 € 2,00 €
Na zalogi - odprema danes

-39%

Yoni Set za jajce Yoni Obsidian

54,90 € 89,90 €
Na zalogi - odprema danes

-39%

Yoni Komplet jonskih jajc Ametist

54,90 € 89,90 €
Na zalogi - odprema danes

-40%

Yoni Komplet Yoni Egg Jasper

48,90 € 80,90 €
Na zalogi - odprema danes

-40%

Yoni Yoni Egg Jasper

24,10 € 40,10 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

Yoni Komplet slamic iz češkega stekla s čopičem (3 kosi) - Botanical

12,05 € 13,39 €
Na zalogi - odprema danes

-10%

Yoni Bambusova zobna nitka - 100 % razgradljiva v naravi

5,05 € 5,60 €
Na zalogi - odprema danes

Yoni: Naravna nega na področju ženske higieneYoni je blagovna znamka, ki se osredotoča na proizvodnjo higienskih izdelkov za ženske, ki so zdravju in okolju prijazni. Na svoj način revolucionira svet ženske higiene, premika meje in spreminja pogled družbe na to pogosto tabu temo.

Naravne in varne sestavine


Eden od ključnih elementov, ki ločuje Yoni, je poudarek na naravnih in organskih sestavinah. Vsi tamponi, vložki in drugi izdelki so izdelani iz biološko razgradljivih materialov, kot sta organski bombaž in belilo brez klora. To zagotavlja, da izdelki ne le podpirajo zdravje žensk, ampak so tudi prijazni do planeta.

Transparentnost in izobraževanje


Yoni se posveča tudi izobraževanju žensk na področju ženske higiene. Transparentnost sestave izdelkov in izobraževanje o tveganjih, povezanih z uporabo klasičnih higienskih pripomočkov, je eden od stebrov filozofije blagovne znamke.

Odgovornost do okolja


Okoljska odgovornost je še en vidik, ki ločuje Yoni. Od embalaže do proizvodnega procesa je vse zasnovano tako, da čim bolj zmanjša ekološki odtis. Poleg tega je veliko izdelkov certificiranih v skladu z mednarodnimi standardi okoljske trajnosti.

Družbeni vpliv


Poleg osredotočenosti na zdravje in ekologijo si Yoni prizadeva ustvariti pozitiven družbeni učinek. Sodelujejo z organizacijami, ki podpirajo pravice in zdravje žensk, del dobička pa pogosto namenijo v dobrodelne namene.

Yoni je blagovna znamka, ki ne proizvaja le kakovostnih in zdravih higienskih izdelkov za ženske, temveč v industrijo prinaša tudi večjo transparentnost in odgovornost. Njihov poudarek na naravnih sestavinah, okoljski trajnosti in družbeni odgovornosti je primer, kako bi morala podjetja delovati v 21. stoletju.

Kategorija
Top