facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Baula Razkuževanje - tableta na 750 ml čistilnega sredstva

Blagovna znamka: Baula

4,80 €
3,80 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 5 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Baula Razkuževanje - tableta na 750 ml čistilnega sredstva

Baula predstavlja revolucionarno inovacijo na področju okolju prijazne drogerije - koncentrirane tablete, ki jih lahko doma raztopite v vodi in dobite učinkovito čistilno sredstvo.


Dezinfekcijsko sredstvo Baula je čistilno sredstvo na osnovi aktivnega kisika.

Globoko čisti in odstranjuje neprijetne vonjave.

Za svojo belilno sposobnost zlahka odstrani težke umazanije, ki so prisotne tudi v stikih tal ali ploščic, in ne pušča sledi.

Površine razkuži in jih znebi škodljivih bakterij.

Na uporabo je varen in ni agresiven do obdelovanih površin.

Ma blag prijeten vonj po eteričnih oljih.


Kako delujejo tablete Baula? Preprosteje, kot bi pričakovali. Steklenico napolnite z vodo iz pipe, vstavite tableto, počakajte približno 10 minut, da se popolnoma raztopi, in jo lahko uporabljate kot običajno.V čem so čistilne tablete Baula posebne?Inovativna in sodobna rešitev za čiščenje v gospodinjstvuVisoka čistilna močSubtilen in prijeten vonjTrajnostni in učinkoviti izdelkiVisoki standardi kakovosti in sestave100 % naravna sestavaBiološko razgradljivaVeganski certifikatEcocert certifikat - naravno čistiloPatentirano v več kot 130 državahKompaktne šumeče tableteMajhne, koncentrirane tablete nadomestijo običajno uporabljeno tekoče čistiloTabela je velika kot kovanec za 5 centov in tehta 5 g.Topen v navadni vodiDišave - samo eterična oljaVsebuje naravna barvila in stabilizatorjeZmanjšanje količine plastičnih odpadkov do 95 %Opakiranje, ki ga je mogoče recikliratiZnatno zmanjšanje emisij CO2Zaznamovan prihranek do 95 % pri prevozu in skladiščenjuVsebinska proizvodnja v Španiji, ustanovljena leta 2015, ne potuje do vas čez pol svetaTestirano v laboratorijih znanstvenega parka Barcelona v sodelovanju z Univerzo v BarceloniACCIO - nagrada katalonske vlade 2017 - 1. Mesto za najbolj inovativno zagonsko podjetjeBrez kemikalij, toksinov, zaradi naravnih sestavin ne povzroča draženja kožeVisoka moč čiščenja, hitro se suši, obnavlja površineNajhitrejši, najlažji in najbolj priročen koncept polnjenja (refill) v industrijiZaščita otrok in živali. Tablete Baula eco vsebujejo Bitrex, neškodljivo snov, ki je zelo grenka. Ta je dodan izdelkom in zagotavlja, da jih bo otrok ali žival, če jih bo poskušal pojesti, takoj izpljunil, še preden se bo zastrupil. Prav zaradi izjemno grenkega okusa te snovi si prizadevamo za zmanjšanje ogljičnega odtisa. Želimo imeti čim manjši vpliv na planet, zato smo začeli z uradnim izračunom ogljičnega odtisa, ki ga je opravilo špansko ministrstvo za ekološko preobrazbo.Uporaba: tableto razredčite v 750 ml vode. V stekleničko nalijte vodo iz pipe, vstavite tableto in pustite, da se približno 10 minut temeljito raztopi. Embalaža: karton za recikliranje, velikost embalaže: 1,5*8*7 cm, tableta je zapakirana v zaščitnem blistru.Sestavine: 15-30 % kisikovega belila, <5 % parfuma, anionska površinsko aktivna snov. Vsebuje linalool, cineol. 100 % vseh sestavin je naravnega izvora.Pomembno obvestilo! Lahko povzroči draženje oči in kože. Hranite zunaj dosega otrok in živali. Če je potrebna zdravniška pomoč, imejte na voljo embalažo ali etiketo izdelka. Pred uporabo preberite etiketo. Nosite zaščitne rokavice. Po stiku z očmi jih nekaj minut nežno izpirajte z vodo. Če uporabljate kontaktne leče, jih po možnosti odstranite. Nadaljujte z izpiranjem. Če se draženje oči nadaljuje, poiščite zdravniško pomoč.

Koda izdelka
  • BAU4


Kategorija
Top