facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Baula Začetni komplet razmaščevalca. Steklenička s tabletami za 750 ml detergenta

Blagovna znamka: Baula

7,10 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Baula Začetni komplet razmaščevalca. Steklenička s tabletami za 750 ml detergenta

Baula predstavlja revolucionarno inovacijo na področju eko drogerije - koncentrirane tablete, ki jih lahko doma raztopite v vodi za učinkovito čistilno raztopino.


Začetni komplet vsebuje plastenko iz reciklirane plastike, ki je namenjena ponovni uporabi, in 1 tableto Baula Kitchen.


Baula Kitchen je čistilo, namenjeno odstranjevanju maščob in maščob v kuhinji.

Vsebuje uravnoteženo mešanico površinsko aktivnih in alkalnih sestavin, ki pomagajo odstraniti maščobo z vseh površin.

Namenjena je za čiščenje in pomivanje posode, kuhinjskih aparatov, ploščic, delovnih površin, ventilatorjev, pečic, nape in žarov.

Kako delujejo tablete Baula? Preprosteje, kot bi pričakovali. Steklenico napolnite z vodo iz pipe, vstavite tableto, počakajte približno 10 minut, da se popolnoma raztopi, in jo lahko uporabljate kot običajno.V čem so čistilne tablete Baula posebne?Inovativna in sodobna rešitev za čiščenje v gospodinjstvuVisoka čistilna močSubtilen in prijeten vonjTrajnostni in učinkoviti izdelkiVisoki standardi kakovosti in sestave100 % naravna sestavaBiološko razgradljivaVeganski certifikatEcocert certifikat - naravno čistiloPatentirano v več kot 130 državahKompaktne šumeče tableteMajhne, koncentrirane tablete nadomestijo običajno uporabljeno tekoče čistiloTabela je velika kot kovanec za 5 centov in tehta 5 g.Topen v navadni vodiDišave - samo eterična oljaVsebuje naravna barvila in stabilizatorjeZmanjšanje količine plastičnih odpadkov do 95 %Opakiranje, ki ga je mogoče recikliratiZnatno zmanjšanje emisij CO2Zaznamovan prihranek do 95 % pri prevozu in skladiščenjuVsebinska proizvodnja v Španiji, ustanovljena leta 2015, ne potuje do vas čez pol svetaTestirano v laboratorijih znanstvenega parka Barcelona v sodelovanju z Univerzo v BarceloniACCIO - nagrada katalonske vlade 2017 - 1. Mesto za najbolj inovativno zagonsko podjetjeBrez kemikalij, toksinov, zaradi naravnih sestavin ne povzroča draženja kožeVisoka moč čiščenja, hitro se suši, obnavlja površineNajhitrejši, najlažji in najbolj priročen koncept polnjenja (refill) v industrijiZaščita otrok in živali. Tablete Baula eco vsebujejo Bitrex, neškodljivo snov, ki je zelo grenka. Ta je dodan izdelkom in zagotavlja, da jih bo otrok ali žival, če jih bo poskušal pojesti, takoj izpljunil, še preden se bo zastrupil. Prav zaradi izjemno grenkega okusa te snovi si prizadevamo za zmanjšanje ogljičnega odtisa. Želimo imeti čim manjši vpliv na planet, zato smo začeli z uradnim izračunom ogljičnega odtisa, ki ga je opravilo špansko ministrstvo za ekološko preobrazbo.Uporaba: tableto razredčite v 750 ml vode. V stekleničko nalijte vodo iz pipe, vstavite tableto in pustite, da se približno 10 minut temeljito raztopi. Embalaža: karton, ki ga je mogoče reciklirati, dimenzije embalaže: 1,5*8*7 cm, tableta je zapakirana v zaščitnem blistru.Sestavine:Koda izdelka
  • BAU8


Kategorija
Top