facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Baula Začetni komplet Tla. Steklenička s tabletami za 1 l čistila

Blagovna znamka: Baula

7,20 €
5,80 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Baula Začetni komplet Tla. Steklenička s tabletami za 1 l čistila

Baula predstavlja revolucionarno novost na področju ekološke drogerije - koncentrirane tablete, ki jih lahko doma raztopite v vodi in tako dobite učinkovito čistilo.


Začetni komplet vsebuje plastenko iz reciklirane plastike, ki jo je mogoče ponovno uporabiti, in 1 tableto Baula Floors.


Baula Floors je čistilo, zasnovano za čiščenje vseh vrst tal, vključno z marmorjem, parketom in lesenimi tlemi.

Učinkovito odstranjuje umazanijo in na tleh ne pušča ostankov detergenta.

Bežno se posuši.

Osveži in obnovi tla.

Za seboj pušča prijeten vonj, ustvarjen iz eteričnih olj.

Za svojo nežno formulo ne poškoduje in ne moti nobene vrste tal ter ohranja njihove naravne barve in strukturo

Nežno polira in neguje tudi občutljive površine

Steklenička ima priročno skalo, ki vam pomaga pravilno razredčiti čistilo v vedru vode

Kako delujejo tablete Baula? Preprosteje, kot bi pričakovali. Steklenico napolnite z vodo iz pipe, vstavite tableto, počakajte približno 10 minut, da se popolnoma raztopi, in jo lahko uporabljate kot običajno.V čem so čistilne tablete Baula posebne?Inovativna in sodobna rešitev za čiščenje v gospodinjstvuVisoka čistilna močSubtilen in prijeten vonjTrajnostni in učinkoviti izdelkiVisoki standardi kakovosti in sestave100 % naravna sestavaBiološko razgradljivaVeganski certifikatEcocert certifikat - naravno čistiloPatentirano v več kot 130 državahKompaktne šumeče tableteMajhne, koncentrirane tablete nadomestijo običajno uporabljeno tekoče čistiloTabela je velika kot kovanec za 5 centov in tehta 5 g.Topen v navadni vodiDišave - samo eterična oljaVsebuje naravna barvila in stabilizatorjeZmanjšanje količine plastičnih odpadkov do 95 %Opakiranje, ki ga je mogoče recikliratiZnatno zmanjšanje emisij CO2Zaznamovan prihranek do 95 % pri prevozu in skladiščenjuVsebinska proizvodnja v Španiji, ustanovljena leta 2015, ne potuje do vas čez pol svetaTestirano v laboratorijih znanstvenega parka Barcelona v sodelovanju z Univerzo v BarceloniACCIO - nagrada katalonske vlade 2017 - 1. Mesto za najbolj inovativno zagonsko podjetjeBrez kemikalij, toksinov, zaradi naravnih sestavin ne povzroča draženja kožeVisoka moč čiščenja, hitro se suši, obnavlja površineNajhitrejši, najlažji in najbolj priročen koncept polnjenja (refill) v industrijiZaščita otrok in živali. Tablete Baula eco vsebujejo Bitrex, neškodljivo snov, ki je zelo grenka. Ta je dodan izdelkom in zagotavlja, da jih bo otrok ali žival, če jih bo poskušal pojesti, takoj izpljunil, še preden se bo zastrupil. Prav zaradi izjemno grenkega okusa te snovi si prizadevamo za zmanjšanje ogljičnega odtisa. Želimo imeti čim manjši vpliv na planet, zato smo začeli z uradnim izračunom ogljičnega odtisa, ki ga je opravilo špansko ministrstvo za ekološko preobrazbo.Uporaba: tableto razredčite v 1 litru vode. V stekleničko nalijte vodo iz pipe, vstavite tableto in pustite, da se približno 10 minut temeljito raztopi. Embalaža: karton za recikliranje, velikost embalaže: 1,5*8*7 cm, tableta je zapakirana v zaščitnem blistru.Sestavine: <5 % parfuma, anionska površinsko aktivna snov. Vsebuje limonen in geraniol. Vsebuje tudi regulatorje kislosti, baze, stabilizatorje in barvila.100 % vseh sestavin je naravnega izvora.Pomembno obvestilo! Lahko povzroči draženje oči in kože. Hranite zunaj dosega otrok in živali. Če je potrebna zdravniška pomoč, imejte na voljo embalažo ali etiketo izdelka. Pred uporabo preberite etiketo. Nosite zaščitne rokavice. Po stiku z očmi jih nekaj minut nežno izpirajte z vodo. Če uporabljate kontaktne leče, jih po možnosti odstranite. Nadaljujte z izpiranjem. Če je draženje

Koda izdelka
  • BAU10


Kategorija
Top