facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Monsalf Sweatshirt Girls Artic Ice

Blagovna znamka: Ecoalf

64,90 €
32,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Ecoalf Monsalf Sweatshirt Girls Artic Ice


Za vse deklice, ki imajo rade udobna oblačila in jim ni vseeno za usodo našega planeta, je tu ta bela majica s sloganom podjetja Ecoalf "BECAUSE THERE IS NO PLANET B". Izdelana je iz 50 % organskega bombaža in 50 % recikliranega bombaža.

Koda izdelka
  • GASTMONSG8004GS22-511
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.Kategorija
Top