facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoegg Jajce za pranje - 70 pranj Pomladno cvetje

Blagovna znamka: Ecoegg

14,70 €
13,20 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Ecoegg Jajce za pranje - 70 pranj Pomladno cvetje

Dišava Spring Blossom je mešanica olj brina, vrtnice, maline in brusnice. Nežen in nevsiljiv vonj, ki vas bo popeljal na cvetoči spomladanski travnik.


Pranje za 70 pralnih ciklov (približno 4 mesece pranja)

Jajce za pranje perila Ecoegg je sodoben inovativen in okolju prijazen izdelek za pranje perila. Njegova zmaga je v popolni zamenjavi kemičnega detergenta. Preprosto ga dajte v boben pralnega stroja. Ne potrebujete dodatnega pralnega praška, gela ali tablet. Med pranjem prav tako ni treba dodajati mehčalca tkanin. Vaše perilo bo čisto, mehko, nežno dišeče in svilnato.

- Popolnoma nadomesti vaš običajni pralni prašek

- Omogoča dolgotrajno uporabo

- Je dermatološko testirano

- Je hipoalergeno, priporočata ga Allergy UK in National Eczema Society

- Primerno tudi za občutljivo kožo in alergike (npr. Primerno za ljudi z atopijskim ekcemom)

- Primerno tudi za pranje otroških oblačil in plenic

- Enostavna uporaba

- Barve ostanejo jasne in sveže

- Primerno za belo in barvno perilo

- Belo perilo ostane dolgo časa snežno belo

- Nežen naravni vonj zaradi eteričnih olj

- Močno deluje proti umazaniji, Nežno do kože

- Varčuje vašo denarnico

- Po pranju na oblačilih ne ostanejo ostanki

- Okolju prijazno


Kako deluje pralno jajce Ecoegg?

Dve vrsti mineralnih peletov lahko ustvarita gosto, naravno peno za perilo, ki nežno, nežno, a učinkovito odstranjuje umazanijo in nečistoče.

Keramični peleti s turmalinom rahljajo umazanijo z vlaken tkanin. Beli mineralni peleti ionizirajo molekule kisika v vodi in spremenijo njen pH. Te modificirane molekule prodrejo globoko v vlakna tkanine ter temeljito odstranijo beljakovine in maščobe - dve glavni sestavini umazanije. Mehansko gibanje pralnega jajca v bobnu med ciklom pranja pomaga mehansko odstraniti sproščeno umazanijo, ne da bi pri tem poškodovali perilo.

Ionizirane molekule kisika naredijo vodo med pranjem alkalno brez uporabe kemikalij. To pripomore k naravnemu mehčanju perila. Alkalna voda lahko aktivno in učinkovito odstranjuje umazanijo in umazanijo iz perila tudi pri nizkih temperaturah.

Potrjeni rezultati

Neodvisni laboratoriji v Angliji so potrdili, da so rezultati pranja z Ecoeggom primerljivi z rezultati običajnih pralnih sredstev. Laundry Egg je prava alternativa kemičnim detergentom in uporabniku zagotavlja vrhunske rezultate pranja na naravni osnovi. Poleg tega prihranite denar, naravo in tudi vašo kožo.

Specificirano za občutljivo kožo

Allergy UK in National Eczema Society sta izrazili podporo našim pralnim izdelkom. Ecoegg jajca za pranje so dermatološko testirana in zasnovana za občutljivo kožo ter za otroško perilo in plenice. So hipoalergeni in ne dražijo niti kože z atopijskim ekcemom.

Načrtovani za dolgotrajno uporabo

Jajca za pranje perila Ecoegg so na voljo za 70 pranj. Od vas je odvisno, katero različico boste izbrali.

70 pranj = približno 4 meseci pranja za običajno gospodinjstvo

Ko porabite vse pelete, preprosto kupite nove in vaše jajce za pranje Ecoegg se lahko uporablja še naprej.

Na voljo v treh okusih:

Dišava brez vonjaDišava spomladanskega cvetjaDišava svežega bombaža

Dišave, dodane jajcu za pranje perila Ecoegg, so pridobljene iz eteričnih olj.

Dišava Fresh Cotton je kombinacija olja pačulija, ki ga dopolnjuje olje cvetov irisa, ter eteričnih olj vanilije in rastlinskega mošusa. Zelo priljubljen in nežen vonj za vašo posteljnino.

Dišava Spring Blossoms je mešanica olj brina, vrtnice, maline in brusnice. Nežen in nevsiljiv vonj, ki vas bo popeljal na cvetoči spomladanski travnik.

Okolju prijazno in za vašo denarnico enostavno

Jajce za pranje Ecoegg s svojo edinstveno formulo pri nizkih temperaturah odstranjuje običajno umazanijo. Običajna oblačila lahko perete pri 30-40 oC. Ni jih treba prati pri 60 oC. Tako ob vsakem pranju prihranite energijo, čas in denar.

Prana jajca niso primerna za pranje pri temperaturi 90 oC.

Aktivna naravna pena, ki jo ustvarijo peleti, se hitro in enostavno odstrani iz perila. To pomeni, da vam ni treba dodatno namakati perila. Če ima vaš pralni stroj možnost nastavitve količine vode za namakanje, boste porabili veliko manj vode kot pri običajnem pranju. S tem prihranite tako naravo kot denar.Anionski tenzidi (natrijev, alfa-olefin sulfonat) 5-15 %, neanionski tenzidi (saponin, dodekan-1-ol etoksiliran) 15-30 %, natrijev karbonat, natrijev metasilikat, kalcijev karbonat, parfum (eterična olja)Koda izdelka
  • ECEG2


Kategorija
Top