facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoegg Jajce za sušenje perila (2 kosa/paket) Pomladno cvetje

Blagovna znamka: Ecoegg

19,20 €
17,30 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Ecoegg Jajce za sušenje perila (2 kosa/paket) Pomladno cvetje

Dišava Fresh Cotton je kombinacija olja pačulija, ki ga dopolnjuje olje cvetov irisa, ter eteričnih olj vanilije in rastlinskega mošusa. Zelo priljubljen in nežen vonj za vaše perilo.

Ecoegg Tumble Dryer Egg

Uhranite čas pri sušenju perila

- Skrajša čas sušenja perila v sušilnem stroju za 28 %

- Zagotavlja mehkejše in bolj dišeče perilo

- Izdelek je dermatološko testiran

Inovacija - Tumble Dryer Egg zmanjša čas sušenja vašega perila. Menimo, da če imate doma sušilni stroj, morate imeti tudi sušilno jajce.

Učinkovito varčevanje

Veste, da je vaš električni sušilni stroj za perilo ena najdražjih naprav, ki jih uporabljate doma? Če ne po ceni, pa zagotovo po porabi električne energije. Sušilno jajce v sušilniku med sušenjem ločuje perilo med seboj. Zaradi tega mokro perilo v sušilnem stroju ne tvori enakomerne mase, temveč se njegova masa z jajcem razburka. Dobro zračeno perilo se nato posuši v 28 % krajšem času. Če običajno oblačila v sušilnem stroju sušite eno uro, jih boste s sušilnim jajcem sušili le 42 minut. Predstavljajte si prihranek električne energije in s tem denarja.

Zmehčajte perilo

Patentirani izrastki na jajcu našega sušilnega stroja mehčajo perilo, tako da ga masirajo, ne da bi pri tem ogrozili njegovo kakovost. Za mehčanje perila niso potrebne nobene kemikalije.
Mehkejše periloPatentirani izrastki na našem sušilnem jajcu mehčajo perilo z masiranjem, ne da bi pri tem ogrozili njegovo kakovost. Za mehčanje perila niso potrebne kemikalije.Čudovita naravna dišavaJajce za sušenje vsebuje dermatološko testirane hipoalergene dišavne paličice, ki vsebujejo eterična olja. Dišava, ki se sprošča iz olja in je prijetna za kožo, se prenese na perilo. Suho perilo nato prijetno diši.Hitrejše sušenje, mehkoba in čudovit vonj so užitki, ki jih prinaša jajce iz sušilnika.Prodaja se v vonjih bombaža in spomladanskega cvetja. Paket vsebuje 2 sušilni jajci in 4 polnila.Koda izdelka
  • ECEG10


Kategorija
Top