facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok DERMA STAMP negovalni žig z mikrokroglicami - za ponovno polnjenje (koža/telesa)

Blagovna znamka: Kvitok

17,30 €
15,50 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok DERMA STAMP negovalni žig z mikrokroglicami - za ponovno polnjenje (koža/telesa)

Žig za nego kože Solution by Kvitok® je 100-urni pripomoček za profesionalno nego kože v kozmetičnih salonih ali v udobju vašega doma, brez negativnih stranskih učinkov, primeren za vse vrste kože, tako za moške kot za ženske. Uporaba je preprosta, udobna, natančna in neboleča.


Vključuje 20 titanovih mikroigel velikosti 0,25 mm, prevlečenih s plastjo zlata 24K, ki zmanjšuje alergijske reakcije in se seli v zgornje plasti kože ter omogoča boljši prodor kozmetičnih izdelkov. Posebej izdelane igle so zelo tanke in imajo spiralno obliko, tako da izdelek iz žiga po žlebovih prehaja neposredno v kožo, kar je učinkovitejše od običajnih igel. Igle so zasnovane tako, da zdržijo 30.000 vbodov.


Pravilno razkuževanje je predpogoj za uporabo štampiljke, saj ob nežni uporabi ustvari majhne nevidne vbode, na katere se koža odzove tako, da aktivira naravno obnovo in regeneracijo.


Spodbuja nastajanje kolagena in elastina


Revitalizira kožo in spodbuja lasne korenine


Gladi gube, Strije in starejše brazgotine


Zmanjšuje pore in pigmentne lise


Zboljšuje prodiranje kozmetičnih izdelkov


Uporaba:


Pred vsakim nanosom si temeljito umijte roke in očistite kožo, da na njej ne ostanejo ostanki kozmetičnih izdelkov ali dekorativnih sredstev. Pred nanosom na kožo žig obdelajte tako, da na glavo razpršite alkoholni izdelek (najmanj 75 %). Pri polnjenju razpršite alkoholni izdelek tudi v notranjost žiga. Počakajte nekaj minut, da se posuši.


Z varnostnih in higienskih razlogov naj žig za obdelavo uporablja le ena oseba, ne uporabljajte ga skupaj z drugimi. Za uporabo zadostuje nežen pritisk.


Uporabljajte 2-3-krat na teden. Priporočamo, da začnete z uporabo 1-krat na teden in postopoma povečujete pogostost uporabe. Ob redni uporabi 3-krat na teden ga po enem mesecu zamenjajte z novim.


 Negovalni žig lahko uporabljate na dva načina:


Brez polnjenja

Obličje:

Vizualno razdelite svoj obraz na dele - levo lice, desno lice, čelo, nos in brado ali vrat in dekolte. Začnite na enem delu obraza. Z nežnim pritiskom žigosajte kožo. Takoj po uporabi nanesite tonizirajočo vodo ali serum na vodni osnovi na obdelano območje. To nego lahko uporabite tudi pred uporabo maske za obraz. Na enak način nadaljujte tudi na drugih delih obraza. Na koncu na celoten predel obraza nanesite kremo za obraz.


Del za lase:

Razcepite lase, da boste lahko žigosali kožo. Nežno pritisnite žig na kožo. Takoj po uporabi nanesite serum za lase na vodni osnovi na obdelano območje. Tako nadaljujte tudi na drugih delih lasišča. Na koncu s prsti zmasirajte lasišče.


 S polnjenjem

Odprite dno žiga za nego, ga napolnite z izbranim losjonom/serumom na vodni osnovi (ne gelom, emulzijo ali oljno podlago) in ga zaprite. Z nanašanjem začnite na enak način kot zgoraj. Ko žig nanesete na kožo, bo izdelek začel iztekati iz žiga, hkrati pa bodo aktivne sestavine iz izdelka vstopile neposredno v mikroigle.


 Čiščenje: Po uporabi žiga ga je treba temeljito očistiti. Po odprtju notranjost sperite z vročo vodo in popršite z alkoholnim pripravkom (najmanj 75 %). Glavo prav tako sperite in jo za 5-10 minut potopite v alkoholni pripravek. Počakajte, da se oba dela posušita.


 Opomba: Na tako obdelano kožo ne nanašajte dekorativne kozmetike in je ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Uporabljajte ustrezno zaščito pred UV-žarki. Zato je idealen čas za uporabo zvečer pred spanjem.


 Ne uporabljajte na razdraženi koži, odprtih ranah, znamenih, bradavicah, koloidnih in svežih brazgotinah, če imate rozaceo ali akutne akne in vnetja, če ste alergični na kovine ali če ste mlajši od 18 let. Ne uporabljajte v neposrednem predelu oči. Pred ali po nanosu ne uporabljajte pilingov ali izdelkov z dražečimi sestavinami (mila, tenzidni izdelki).


Žig za nego kože Solution by Kvitok® je stoodstotno orodje za profesionalno nego kože v kozmetičnih salonih ali v udobju vašega doma, brez negativnih stranskih učinkov, primeren za vse vrste kože, za moške in ženske. Uporaba je preprosta, udobna, natančna in neboleča.


Vključuje 20 titanovih mikroigel velikosti 0,25 mm, prevlečenih s plastjo zlata 24K, ki zmanjšuje alergijske reakcije in se seli v zgornje plasti kože ter omogoča boljši prodor kozmetičnih izdelkov. Posebej izdelane igle so zelo tanke in imajo spiralno obliko, tako da izdelek iz žiga po žlebovih prehaja neposredno v kožo, kar je učinkovitejše od običajnih igel. Igle so zasnovane tako, da zdržijo 30.000 vbodov.


Primerna dezinfekcija je predpogoj za uporabo štampiljke, saj ob nežni uporabi ustvari majhne nevidne vbode, na katere se koža odzove tako, da aktivira naravno obnovo in regeneracijo.


 
1 x sterilno pakiran žig za ponovno polnjenje (steklena steklenička)Koda izdelka
  • NAV445


Kategorija
Top