facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Serum za obraz - Vitamin C (10 ml) - učinki proti staranju

Blagovna znamka: Kvitok

11,50 €
10,30 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok Serum za obraz - Vitamin C (10 ml) - učinki proti staranju

Ali ste vedeli, da vitamin C, ki je nepogrešljiv za dobro počutje našega telesa, zelo dobro vpliva tudi na kožo? Ker je močan antioksidant, ščiti kožo pred oksidativnim stresom in UV-sevanjem. Spodbuja sintezo kolagena in tako deluje proti staranju. Za čim večji učinek sta v serumu dve vrsti vitamina C - iz fermentiranega sadeža acerole in zelo stabilne liposomalne oblike, ki jo koža odlično absorbira tudi v višjih koncentracijah. Serum dopolnjuje cvetna voda iz damaščanske vrtnice, koža pa je napeta, obnovljena in sijoča. Združljiv je z vsemi vrstami kože, vendar je najprimernejši za zrelo, dolgočasno in hiperpigmentirano kožo. Kozmetična znamka Kvitok se je rodila na vzhodu Slovaške v mestu Humenné. Za njegovim nastankom stoji simpatična mladenka Martina. Študij na medicinski in nato kemijski fakulteti ji je odprl oči in Martina je spoznala, koliko nevarnih snovi vsak dan pride v stik z našo kožo in telesom.Prostornina: 10 ml
Certifikati: Leaping Bunny, PeTA
Podatek naravnih sestavin: 100 %
Država porekla: Proizvedeno na Slovaškem
Material embalaže: certificirana papirnata škatla za živila, kozarec iz temnega stekla, plastični pokrovček s pipeto iz borosilikatnega stekla.
Poreklo dišave: naravno
Kako reciklirati: Škatlico reciklirajte v zabojnik za papir, pokrovček reciklirajte v zabojnik za plastiko, borosilikatno steklo pa odvrzite na zbirnem dvorišču ali ga oddajte med mešane odpadke.
Sestavine: cvetna voda Rosa Damascena, ferment Lactobacillus/Acerola CherryKoda izdelka
  • NAV238


Kategorija
Top