facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Organsko olje za kavo 30ml

Blagovna znamka: Kvitok

11,10 €
9,99 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok Organsko olje za kavo 30ml

To visokokakovostno nerafinirano olje je pridobljeno iz zelenih kavnih zrn s hladnim stiskanjem. Zrna pred stiskanjem niso bila pražena, zato niso rjave barve in njihova aroma ni "kavna". Je svetlo zelene barve in ima nežen zeliščni vonj.

Kavovo olje se uporablja zlasti v izdelkih za poškodovano, starajočo se kožo in kožo s celulitom, saj krepi celice, daje koži čvrstost in elastičnost.

Ma močne antioksidativne lastnosti.

Prispeva k čvrstosti in elastičnosti kože.

Regularna masaža pomaga odpravljati celulit.

Naš nasvet: Enostavno ga vključite v svojo rutino tako, da dodate nekaj kapljic v en odmerek svoje najljubše emulzijske kreme za telo/kožo.Ma močne antioksidativne lastnosti, ščiti kožo pred škodljivimi učinki prostih radikalov in tako preprečuje prezgodnje staranje. Zaradi vsebnosti fitosterolov in bogatega profila maščobnih kislin se hitro absorbira in znatno spodbuja zadrževanje vlage v koži.

Čeprav so molekule kofeina topne v vodi, jih nekaj med stiskanjem preide v olje, zato končno olje vsebuje majhne količine kofeina in encimov, ki pomagajo razgraditi maščobe, zgladiti kožo in ublažiti celulit.

Rastlinska olja iz naše ponudbe so hladno stiskana, kar je zelo nežen način predelave, ki omogoča, da ohranijo največ naravnih vitaminov, esencialnih maščobnih kislin, antioksidantov in drugih bioaktivnih sestavin.

V nasprotju z naftnimi derivati, ki nimajo nobene koristne vsebnosti in imajo v bistvu le eno funkcijo - preprečujejo izgubo vlažnosti, so rastlinska olja za našo kožo naravnejša izbira. Poleg tega, da ohranjajo vlažnost, mehčajo in gladijo, lahko njihove sestavine koža dejansko izkoristi v svojo korist. Tako lahko z njihovo pomočjo odpravimo in omilimo različne kozmetične težave.Koda izdelka
  • NAV287


Kategorija
Top