facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Regeneracijsko olje proti strijam Lep trebuh (50 ml) - izboljša elastičnost kože

Blagovna znamka: Kvitok

12,40 €
11,20 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok Regeneracijsko olje proti strijam Lep trebuh (50 ml) - izboljša elastičnost kože

Nosečnost in rastoči trebušček prinašata veliko veselja, a tudi manjše nevšečnosti. Med njimi so predvsem strije, ki se lahko pojavijo na trebuhu. Zato je Kvitek oblikoval 100-odstotno naravno regenerativno olje za telo, ki pomaga ohranjati vlažnost kože in preprečuje nastanek strij. Na pomoč so si priskrbeli močne zaveznike v obliki šipka, pšenične trave, avokada ter eksotičnih olj Sacha Inchi in tamanu.Ne vsebuje mineralnih olj, konzervansov, sintetičnih dišav ali naftnih derivatov. Kozmetična znamka Kvitok se je rodila na vzhodu Slovaške v mestu Humenné. Ustvarila ga je simpatična mladenka Martina. Študij na medicinski in nato kemijski fakulteti ji je odprl oči in Martina je spoznala, koliko nevarnih snovi vsak dan pride v stik z našo kožo in telesom.

Certifikati: brez krutosti HCS
Podatek ekoloških surovin v celotni količini: 100 %
Podatek naravnih surovin: 100 %
Krajina porekla: izdelano na Slovaškem
Material embalaže: zložljiva papirnata škatla iz certificiranega živilskega papirja, razpršilnik s črpalko iz biorazgradljive plastike iz koruznega škroba (PLA plastike).
Strok uporabnosti od datuma proizvodnje: 12 mesecev
Kako reciklirati: Škatlo oddajte v zabojnik za papir, črpalko za razpršilnik pa v zabojnik za mešane odpadke.
Sestavine: Olje Prunus Amygdalus Dulcis (mandljevo olje), olje Persea Gratissima (ekološko nerafinirano avokadovo olje), olje plodov Rosa Canina (nerafinirano šipkovo olje), olje kalčkov Triticum Vulgare (nerafinirano olje pšeničnih kalčkov), Olje iz semen Plukenetia Volubilis (BIO nerafinirano olje Sacha Inchi), olje iz semen Calophyllum Inophyllum (BIO nerafinirano olje tamanu), tokoferol (vitamin E)
Obj: 50 ml


Koda izdelka
  • NAV115


Kategorija
Top