facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Serum za obraz - Zmajeva kri (10 ml) - zdravilno in proti staranju

Blagovna znamka: Kvitok

9,60 €
8,60 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok Serum za obraz - Zmajeva kri (10 ml) - zdravilno in proti staranju

Edinstveni obnovitveni serum v vašo kozmetično torbico prinaša prednosti zmajeve krvi in cvetne vode damaščanske vrtnice. Rdeči sok perujskega drevesa Croton lechleri kožo oskrbuje z močnimi antioksidanti, ki jo ščitijo pred zunanjimi vplivi. Pomagal bo hitreje zaceliti rane, ublažiti rdečico in druge nevšečnosti aknaste, občutljive in poškodovane kože. Serum lepo obnovi elastičnost zrele kože, jo polepša, poenoti njen tonus in ji povrne naravno lepoto. Brez ličil se boste v hipu počutili dobro. Kozmetična znamka Kvitok se je rodila na vzhodu Slovaške v mestu Humenné. Za njegovim nastankom stoji simpatična mladenka Martina. Študij na medicinski in nato kemijski fakulteti ji je odprl oči in Martina je spoznala, koliko nevarnih snovi vsak dan pride v stik z našo kožo in telesom.Certifikati: Leaping Bunny, PeTA
Podatek naravnih sestavin: 100 %
Država porekla: Proizvedeno na Slovaškem
Material embalaže: certificirana škatla iz papirja za živila, kozarec iz temnega stekla, plastični pokrovček s pipeto iz borosilikatnega stekla.
Poreklo dišave: naravno
Kako reciklirati: Škatlo reciklirajte v zabojniku za papir, pokrovček reciklirajte v zabojniku za plastiko, borosilikatno steklo pa odvrzite na zbirnem dvorišču ali ga oddajte med mešane odpadke.
Sestava: Cvetna voda Rosa Damascena, glicerin (rastlinski), izvleček smole Croton Lechleri (izvleček smole zmajeve krvi), ksantanski gumi, natrijev levulinat (sol levulinske kisline - naravne rastlinske kisline), natrijev anizat (sol anizinske kisline - naravne rastlinske kisline), citronska kislina (citronska kislina - prilagoditev pH), natrijev hidroksid (natrijev hidroksid - prilagoditev pH).
Zmogljivost: 10 mlKoda izdelka
  • NAV228


Kategorija
Top