facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Valjček za nego kože in telesa z mikroiglicami

Blagovna znamka: Kvitok

13,39 €
12,10 €

Izdelek ni na zalogi

Opis izdelka Kvitok Valjček za nego kože in telesa z mikroiglicami

Care roller je 100-urni pripomoček za profesionalno nego kože v udobju vašega doma, brez negativnih stranskih učinkov, primeren za vse vrste kože, tako za moške kot za ženske. Ergonomski ročaj zagotavlja enostaven, udoben in natančen nanos. Tretma je neboleč.


Vključuje 540 0,25-milimetrskih titanovih mikroigel, ki prodrejo v zgornje plasti kože, kar omogoča boljše prodiranje kozmetičnih izdelkov v plasti kože.


Primerna dezinfekcija je predpogoj za uporabo valjčka, saj valjček ob nežnem valjanju po koži na koži ustvari majhne nevidne vbode, na katere se koža odzove tako, da aktivira naravno obnovo in regeneracijo.


Z redno uporabo lahko dosežete naslednje:


Stimulacija proizvodnje kolagena in elastina

Stimulacija lasnih korenin

Gladitev gub, strij, Starejše brazgotine in neravnine

Zmanjšanje por in pigmentnih madežev

Unifikacija tona kože

Vseobsežna revitalizacija kože

Vseobsežno izboljšanje estetskega videza kože

Zboljšanje prodiranja kozmetičnih izdelkovUporaba:


Pred vsakim nanosom si temeljito umijte roke. Kožo temeljito očistite, da na njej ne ostanejo ostanki kozmetičnih izdelkov ali dekorativnih sredstev. Pred nanosom na kožo valjček očistite tako, da na glavo valjčka razpršite alkoholni izdelek. Vizualno razdelite obraz na dele - levo lice, desno lice, čelo, nos in brado, vrat in po potrebi dekolte. Začnite na enem delu obraza. Z nežnim pritiskom valjček 4-5-krat povaljajte po suhi in temeljito očiščeni koži od strani do strani. Nato spremenite smer valjanja navzgor in navzdol, ponovno 4-5-krat. Takoj po uporabi nanesite tonizirajočo vodo in serum za kožo na obdelano območje. To nego lahko uporabite tudi pred nanosom maske za obraz. Nato obraz negujte s tonizirajočo vodo in serumom za kožo. Na enak način nadaljujte tudi na drugih delih obraza. Kremo za obraz nanesite na celoten predel obraza. Na obdelano kožo ne nanašajte dekorativne kozmetike in kože ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Zato je idealen čas za nanos zvečer pred spanjem.

Za nanos zadostuje nežen pritisk.


Uporabljajte 2-5-krat na teden. Priporočamo, da začnete z nanašanjem 1-2-krat na teden in postopoma povečujete pogostost. Ob redni uporabi ga po 3 mesecih zamenjajte z novim.


Valček lahko uporabljate tudi na drugih delih telesa za odpravljanje brazgotin, strij, pigmentnih madežev itd. Predvsem je priporočljivo pred uporabo serumov za lase, da bi izboljšali rast las. Uporaba je enaka.


Po vsakem nanosu valjček sperite pod tekočo vodo in razkužite z razpršitvijo alkoholnega sredstva na glavo valjčka ter ga hranite v embalaži izven dosega otrok.


Kdaj valjčka ne smete uporabljati:


Ne uporabljajte na razdraženi koži, odprtih ranah, znamenih, bradavicah, koloidnih in svežih brazgotinah, če imate rozaceo ali akutne akne in vnetja, če ste alergični na kovine ali če ste mlajši od 18 let.


Ne uporabljajte v neposrednem predelu oči.


Ne uporabljajte pred ali po uporabi pilingov ali izdelkov z dražilnimi sestavinami (mila, tenzidni izdelki).


Z varnostnih in higienskih razlogov lahko kozmetični valjček uporablja le ena oseba, ne delite ga z drugimi.Koda izdelka
  • NAV2398


Kategorija
Top