facebook
⚡ APP5 popust prav zdaj! APP5 V aplikacijo
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Lauril lavrat, znan tudi kot dodecil laktat, je ester lavrinske in mlečne kisline. V kozmetični industriji se uporablja na različne načine, predvsem zaradi svojih lastnosti, ki prispevajo k teksturi in vonju izdelkov. Lauril lavrat se pogosto uporablja pri izdelavi krem, balzamov za ustnice, mil, šamponov ter drugih izdelkov za nego kože in las. Njegova sestava omogoča tudi nemoteno združevanje vode in olja, kar je pomembno za ustvarjanje stabilne emulzije.

Lauril lavrat je cenjen zaradi svoje sposobnosti zadrževanja vlage, ki je bistvena za zdrav videz kože in las. Zaradi svoje sposobnosti mehčanja in glajenja kože je idealna sestavina za izdelke, namenjene suhi in občutljivi koži. Druga pomembna lastnost tega estra je njegov antibakterijski učinek, ki pomaga zaščititi kožo pred različnimi vrstami bakterij. Lauril lavrat pomaga tudi pri izboljšanju konsistence in stabilizaciji sestave kozmetičnih izdelkov. Poleg tega ima nevtralen vonj, zato je dobra izbira za izdelke, ki zahtevajo nevtralne osnovne sestavine.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

Vital Perfection Napredna lifting in učvrstitvena krema za oči
Vital Perfection Napredna lifting in učvrstitvena krema za oči
Podrobnosti o izdelku
Colonia U deostik
Colonia U deostik
Podrobnosti o izdelku
BIO koncentrirani pralni gel (1,5 l) - brez vonja
BIO koncentrirani pralni gel (1,5 l) - brez vonja
Podrobnosti o izdelku
Daniel Hechter Coton Chic toaletna voda za moške
Daniel Hechter Coton Chic toaletna voda za moške
Podrobnosti o izdelku
Qaed Al Fursan parfumska voda unisex
Qaed Al Fursan parfumska voda unisex
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica