facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Mulieres BIO koncentrirani pralni gel (1,5 l) - brez vonja

Blagovna znamka: Mulieres

13,90 €
12,51 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Mulieres BIO koncentrirani pralni gel (1,5 l) - brez vonja

Mulieres koncentrirani naravni pralni gel izstopa že na prvi pogled. Vendar vas ne bo prepričala le edinstvena in okolju prijazna embalaža iz recikliranega kartona. Sestavljen je iz 99,97 % naravnih sestavin najvišje kakovosti, ki so nežne tudi do najbolj občutljive otroške ali alergične kože. Detergent ima certifikat EcoCert kot naravno pralno sredstvo, izdelano iz organskih sestavin, kar je potrditev kakovosti, ki še zdaleč ni običajna tudi pri naravnih pralnih sredstvih. Poleg tega zaradi visoke koncentracije zdrži do 37 pranj. Estonska blagovna znamka eko drogerije Mulieres se je rodila iz želje po zdravem domu, v katerem otroci odraščajo na varnem, obkroženi z naravnimi sestavinami namesto s škodljivimi kemikalijami. Vsi izdelki za čiščenje in pranje so zelo učinkoviti, hipoalergeni, brez dražljajev in izdelani le iz najboljših naravnih sestavin. Olivno milo in visokokakovostna eterična olja v kombinaciji z zelenim srcem in pametjo proizvajalcev tvorijo domiseln recept, v katerega smo se preprosto zaljubili.

Prostornina: 1,5 l
Certifikati: Naravno pralno sredstvo, izdelano v skladu z Organskim; Veganskim društvom
Odstotek naravnih sestavin: 99,97 %
Krajina porekla: izdelano v Estoniji
Število pralnih odmerkov: 37
Material embalaže: recikliran karton, plastika
Poreklo vonja: brez vonja
Kako reciklirati: Karton lahko odvržete v domači kompostnik ali rjavi zabojnik za biološke odpadke. Plastična vrečka spada v rumeni koš za plastiko.
Učinkovito pri temperaturah pranja: 30-90 °C
Sestavine: 30 % vode, 5-15 % oljčnega mila*, <5 % kisa, glicerin, izvleček sivke*, citronska kislina, kalijev sorbat, natrijev benzoat.
Dišava: brez vonja


Koda izdelka
  • MUL004


Kategorija
Top