facebook
Kdor prej pride, prej melje. Akcija se ne bo ponovila.
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR | Brezplačna zamenjava in vračilo v 90 dneh

Ocena škodljivosti: 2 (Derivati naravnih snovi)


Tricaprylin, znan tudi kot Kokun, je maščobni ester, ki ga pogosto najdemo v rastlinskih oljih. Ta snov se pogosto uporablja v kozmetični industriji in pri proizvodnji hrane zaradi številnih prednosti in pozitivnih učinkov. Zaradi nevtralnega vonja, znatnega zadrževanja vlage in komedogenosti (nezmožnosti zamašitve por) je priljubljena sestavina v številnih izdelkih.

Tricaprylin je priljubljena sestavina številnih kozmetičnih izdelkov, kot so kreme, losjoni, podlage za ličila, kreme za sončenje, šamponi, balzami in deodoranti. Ta snov ni škodljiva za kožo, nasprotno, pomaga jo ohranjati hidrirano in zdravo. Zato se pogosto uporablja v kremah za občutljivo kožo ali v izdelkih za nego suhe kože. V nekaterih kozmetičnih izdelkih se uporablja tudi kot emulgator, ki pomaga mešati vodo in olje, zaradi česar so ti izdelki prijetnejši za uporabo in učinkovitejši. V živilski industriji se trikaprilin uporablja kot stabilizator, emulgator ali vlažilno sredstvo. Je tudi sestavni del nekaterih farmacevtskih izdelkov, kjer deluje kot nosilec farmacevtskih snovi.

V naših izdelkih te snovi ne boste našli, poskusite naravne izdelke brez kemikalij iz naše ponudbe.

La Yuqawam Pour Homme parfumirana voda za moške
La Yuqawam Pour Homme parfumirana voda za moške
Podrobnosti o izdelku
Ahmed Al Maghribi Hayana parfumski ekstrakt unisex
Ahmed Al Maghribi Hayana parfumski ekstrakt unisex
Podrobnosti o izdelku
Ahmed Al Maghribi Oud Classic parfumska voda unisex
Ahmed Al Maghribi Oud Classic parfumska voda unisex
Podrobnosti o izdelku
BIO koncentrirani pralni gel (1,5 l) - vrtnica
BIO koncentrirani pralni gel (1,5 l) - vrtnica
Podrobnosti o izdelku
BIO koncentrirani pralni gel (1,5 l) - brez vonja
BIO koncentrirani pralni gel (1,5 l) - brez vonja
Podrobnosti o izdelku
Kategorija Iskanje Košarica