facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Nano-b Zobna ščetka z zlatom in aktivnim ogljem modra - srednja

Blagovna znamka: Nano-b

12,00 €
10,81 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Nano-b Zobna ščetka z zlatom in aktivnim ogljem modra - srednja

Nano-b zobna ščetka za odrasle

Ma nekoliko manjšo glavo, zato je popolna za zadnje molarje. Posebno odebeljene mehke ščetine so odlične pri odstranjevanju zobnih oblog. Trdota zobne ščetke je srednja, vendar je zaradi zaobljenih ščetin nežna in zato primerna tudi za izjemno občutljive dlesni.

Sila in edinstvenost zobnih ščetk Nano-b je v uporabi naravnih antibakterijskih lastnosti zlata in aktivnega oglja. Tako se odstrani do 99 % bakterij. Zato vam zobne ščetke Nano-b ni treba menjati tako pogosto kot navadno zobno ščetko, saj zdrži 4-6 mesecev.

Zobna ščetka Nano-b in njen potovalni kovček sta izdelana iz reciklirane plastike.

Zobna ščetka je na voljo v več barvnih različicah - prosojna, modra, roza, zelena.

Zlato - del ščetin je impregniran z delci pravega zlata, ki ima naravno antibakterijske učinke. Tako zobna ščetka ostane čista, kar si želite od zobozdravstvenega orodja, ki ga vsak dan dajete v usta.

Aktivno oglje - druga polovica ščetin je impregnirana z delci aktivnega oglja iz bambusa. Aktivno oglje je znano po svojih naravnih belilnih učinkih in absorpciji toksinov. Prispeva k ohranjanju čistih in belih zob.

Podrobne ščetine - izjemno tanke ščetine z zaobljenimi robovi so primerne za zelo občutljive dlesni.

Dvojna struktura ščetin - kombinacija dolgih, izjemno tankih in kratkih ovalnih ščetin zagotavlja veliko bolj učinkovito odstranjevanje zobnih oblog. Dolge in tanke ščetine posnemajo delovanje zobne nitke in čistijo zobne obloge na težko dostopnih mestih, na primer med zobmi in pod linijo dlesni. Kratke ščetine nato poskrbijo za površino zob. Nano-b združuje zobno ščetko in zobno nitko hkrati.

Na konicah ščetin so zaobljeni robovi - zaobljene konice ščetin ščitijo mehka tkiva v ustih pred praskami in poškodbami. Zaradi tega je Nano-b idealna za ljudi, ki imajo občutljive ali krvaveče dlesni.

Manjša velikost čistilne glave - Z zobno ščetko morate učinkovito očistiti vse zobe in ne le tistih, ki so lahko dostopni. Zato je bila glava zobne ščetke zmanjšana, tako da lahko z njo enako enostavno in temeljito očistite tudi zadnje kočnike.

Priložen potovalni kovček - Vsaka zobna ščetka Nano-b je priložena v priročnem potovalnem kovčku, ki je idealen za shranjevanje in potovanje. Pokrov kovčka ima tudi štiri prezračevalne odprtine, zato vam ni treba čakati, da se posuši, temveč ga lahko po uporabi takoj zapakirate.
Izdelano v Švici - zobne ščetke Nano-b so bile razvite in preizkušene v sodelovanju z vodilno švicarsko univerzo. Koda izdelka
  • OG12-GC-B


Kategorija
Top