facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Nano-b Zobna ščetka z zlatom in aktivnim ogljem roza - srednja

Blagovna znamka: Nano-b

12,00 €
10,81 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Nano-b Zobna ščetka z zlatom in aktivnim ogljem roza - srednja

Zobna ščetka za odrasle Nano-b ima nekoliko manjšo glavo, zato lahko odlično doseže zadnjo stran kočnikov. Posebej posejane mehke ščetine odlično odstranjujejo zobne obloge. Trdota zobne ščetke je srednja, vendar je zaradi zaobljenih ščetin nežna in zato primerna tudi za izjemno občutljive dlesni.


Sila in edinstvenost zobnih ščetk Nano-b je v uporabi naravnih antibakterijskih lastnosti zlata in aktivnega oglja. Tako se odstrani do 99 % bakterij. Zato vam zobne ščetke Nano-b ni treba menjati tako pogosto kot navadno zobno ščetko, saj zdrži 4-6 mesecev.


Zobna ščetka Nano-b in njen potovalni kovček sta izdelana iz reciklirane plastike.Zlato - del ščetin je impregniran z delci pravega zlata, ki imajo naravne antibakterijske učinke. Zobna ščetka tako ostane čista, kar si želite od zobozdravstvenega orodja, ki ga vsak dan dajete v usta.


Aktivno oglje - druga polovica ščetin je impregnirana z delci aktivnega oglja iz bambusa. Aktivno oglje je znano po svojih naravnih belilnih učinkih in absorpciji toksinov. Prispeva k ohranjanju čistih in belih zob.


Drobne ščetine - izjemno drobne ščetine z zaobljenimi robovi so primerne za zelo občutljive dlesni.


Dvojna struktura ščetin - kombinacija dolgih, izjemno tankih in kratkih ovalnih ščetin zagotavlja veliko bolj učinkovito odstranjevanje zobnih oblog. Dolge in tanke ščetine posnemajo funkcijo zobne nitke in čistijo zobne obloge na težko dostopnih mestih, na primer med zobmi in pod linijo dlesni. Kratke ščetine nato poskrbijo za površino zob. Nano-b hkrati združuje ščetkanje in nitkanje.


Ščetine imajo zaobljene robove - zaobljene konice ščetin ščitijo mehka tkiva v ustih pred praskami in poškodbami. Zaradi tega je Nano-b idealen za ljudi z občutljivimi ali krvavečimi dlesnimi.


Manjša velikost čistilne glave - Zobna ščetka mora biti sposobna učinkovito očistiti vse zobe in ne le tistih, ki so lahko dostopni. Zato je velikost glave ščetke zmanjšana, tako da lahko z njo enako enostavno in temeljito očistite zadnje kočnike.


Priložen potovalni kovček - Vsaka zobna ščetka Nano-b je priložena v priročnem potovalnem kovčku, ki je idealen za shranjevanje in potovanje. Pokrov kovčka ima tudi štiri prezračevalne odprtine, zato vam ni treba čakati, da se posuši, temveč ga lahko po uporabi takoj zapakirate.


Izdelano v Švici - Zobne ščetke Nano-b so bile razvite in preizkušene v sodelovanju z vodilno švicarsko univerzo. Koda izdelka
  • OG12-GC-P


Kategorija
Top