facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

OnlyBio Vlažilna in negovalna krema za telo Hydra Mocktail (200 ml) - z ingverjem in sivko

Blagovna znamka: OnlyBio

8,20 €
7,41 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka OnlyBio Vlažilna in negovalna krema za telo Hydra Mocktail (200 ml) - z ingverjem in sivko

Krea za telo poljske blagovne znamke OnlyBio Hydra Mocktail zagotavlja vlaženje in hranjenje kože celotnega telesa. Tako lahko uživate v vseh svojih dejavnostih brez težav s suho, srbečo ali razdraženo kožo.


Ta krema za telo vsebuje trojček sestavin, ki odlično poskrbijo za vas. Levans so polisaharidi iz repičnega olja, ki prodrejo globoko v kožo ter jo navlažijo in negujejo. Zaradi globinske nege je njihov učinek dolgotrajen, koža pa ostane zdrava in čvrsta. Sunčnično olje mehča kožo in spodbuja njeno obnavljanje. Ingver spodbuja aktivnost kožnih celic in tako pripomore k obnovi kože. Zaradi njegove uporabe je koža prijetna na otip in sveža.


Krma je sestavljena iz 99 % naravnih sestavin, vendar ni samo njena sestava naravi prijazna. Poljsko podjetje OnlyBio poskrbi tudi za čim manjši vpliv proizvodnega procesa na okolje, saj je tuba izdelka izdelana iz bioplastike, ki jo je mogoče reciklirati iz trajnostno pridelanega sladkornega trsa.


Dokaz, da ste pri tem izdelku izbrali najboljše, so certifikati ECOCERT,ki zagotavlja na splošno okolju, virom in ljudem prijazen pristop k proizvodnemu procesuZa blagovno znamko OnlyBio stoji poljsko podjetje Laboratorium Naturella. V njegovem DNK sta globoko zapisana največja strokovnost in nenehno izobraževanje na svojem področju. Pravzaprav je to tudi biotehnološki laboratorij, ki se ukvarja z raziskavami in razvojem. Skrbno razvija in proizvaja naravno kozmetiko za nego telesa in las za otroke in odrasle. V vseh svojih izdelkih zagotavlja najmanj 99 % čistih naravnih sestavin. Tudi te so večinoma lokalnega izvora. Ponašajo se s certifikatom EcoCert - Cosmos Natural, Vegan Society in se ponašajo z edinstveno tehnologijo biorafiniranja surfaktina iz oljne ogrščice.
Koda izdelka
  • OBE096


Kategorija
Top