facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Sonett Regeneracijska sol za pomivalni stroj 2 kg

Blagovna znamka: Sonett

3,90 €
3,50 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Sonett Regeneracijska sol za pomivalni stroj 2 kg

Zboljša učinke detergentov za pomivanje posode in zmanjša nalaganje vodnega kamna.


Vsak pomivalni stroj ima vgrajen ionski izmenjevalnik, ki zajema ione, ki povzročajo trdoto vode, tj. kalcij in magnezij, ter dovede mehko vodo v pomivalni stroj. S tem se prepreči nastanek apnenčastih robov na kozarcih in jedilnem priboru. Če je ionski izmenjevalnik zasičen s kalcijevimi in magnezijevimi ioni, mora regeneracija ponovno vzpostaviti njegovo absorpcijsko sposobnost. V ta namen se uporablja regeneracijska sol, ki nadomesti ione, ki povzročajo trdoto, in tako zagotovi optimalne rezultate pomivanja.


Funkcije izdelka

Regeneracijska sol je čista, kristalizirana kuhinjska sol, brez sredstev proti strjevanju, sintetičnih barvil in drugih dodatkov.


Poreklo in lastnosti posameznih sestavin

Sol se pridobiva v rudnikih soli, raztaplja v vodi in pusti kristalizirati kot groba zrna. S tem se odstranijo nečistoče. Kot koncentrirana raztopina v rezervoarju soli pralnega stroja zagotavlja izmenjavo vezanih kalcijevih in magnezijevih ionov za natrijeve ione iz regeneracijske soli; ionski izmenjevalnik lahko tako ponovno zagotavlja mehko vodo.


Biološka razgradnja

Kuhinjska sol je naravni del naših voda. Čeprav je kuhinjska sol nemineralne narave in je ni treba dodatno razgraditi, prispeva - čeprav v razmeroma majhnem obsegu - k večji vsebnosti soli v naših vodah. Pri zmerni trdoti vode pride v odpadno vodo približno 40 do 50 gramov soli na pranje.


Polno embalažo je mogoče reciklirati


Uskladiščujte v suhem in v zaprti embalaži. Shranjujte zunaj dosega otrok. V primeru nenamernega zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite to embalažo.


Načela ekološke drogerije SONETT

- Izdelki so 100 % razgradljivi in se v nekaj urah do dneh v vodi popolnoma razgradijo na običajne naravne sestavine.

- Sonett zavrača uporabo sestavin, ki so škodljive za okolje in zdravje ljudi.

- Surovine, ki se uporabljajo v proizvodnji, prihajajo iz biološko-dinamičnega ali ekološkega kmetijstva ali proste rejeSestavine

INCI: natrijev klorid


Čista grobozrnata kamena sol (100 %) brez dodanih sredstev proti sprijemanju in sintetičnih barvil.Koda izdelka
  • DE4030


Kategorija
Top