facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Sonett Tekoča tekočina za pomivanje posode - limona 300 ml

Blagovna znamka: Sonett

2,80 €
2,50 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 4 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Sonett Tekoča tekočina za pomivanje posode - limona 300 ml

Učinkovito sredstvo za ročno pomivanje posode. Z lahkoto odstranjuje maščobo in zasušene ostanke hrane, hkrati pa je nežen do kože rok. Zaradi prijetnega eteričnega olja BIO limonske trave bo pomivanje posode postalo priljubljena dejavnost.


Doziranje.


Skladiščite v suhem in v zaprti posodi. Shranjujte zunaj dosega otrok. V primeru nenamernega zaužitja poiščite zdravniško pomoč in predložite to embalažo.


Poreklo in lastnosti posameznih sestavin

Cuker, škrob in kokosova maščoba so surovine za uporabljene sladkorne tenzide. Skupaj z derivati iz kokosove maščobe in žveplovimi oksidi tvorijo kombinacijo dopolnjujočih se in krepitvenih aktivnih čistilnih sredstev z odlično sposobnostjo raztapljanja maščob in zelo visoko kožno toleranco.


Biološka razgradnja


V postopku proizvodnje sladkornih tenzidov in derivatov kokosovega olja se iz rastlinskih surovin pridobijo deli škroba, sladkorja in maščobe, vendar ostanejo v celoti ohranjeni v svoji naravni strukturi. Zato mikroorganizmi te tenzide zlahka hitro in popolnoma razgradijo. Po podatkih OECD so sladkorni tenzidi in derivati kokosovega olja lahko biorazgradljivi.


Vso embalažo je mogoče reciklirati


Načela ekološke drogerije SONETTINCI: Aqua, alkilpoliglukozid C10-C16 (lavril glukozid), natrijev C8-C14 maščobni alkoholni sulfat (natrijev oktil sulfat, natrijev lavril sulfat), alkohol, natrijev klorid, natrijev citrat, parfum*, citral*


*certificirano ekološko pridelanoKoda izdelka
  • GB3073


Kategorija
Top