facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Sonett Trdno milo za madeže 100 g

Blagovna znamka: Sonett

2,80 €
2,50 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Sonett Trdno milo za madeže 100 g

Učinkovito odstranjuje trdovratne in mastne madeže od sadja, maščobe, krvi, trave, čaja. Primeren za belo in barvno perilo. Uporaba: navlaženo milo nanesite neposredno na madež, pustite delovati in nato sperite. Po potrebi postopek ponovite.


Za zunanjo uporabo. Shranjujte v suhem in v zaprti posodi. Shranjujte zunaj dosega otrok. Ob nenamernem zaužitju poiščite zdravniško pomoč in predložite to embalažo.


Uporaba: mokro milo nanesite neposredno na madež, pustite delovati in nato sperite. Po potrebi postopek ponovite.


Poreklo in lastnosti posameznih sestavin

Milo kot aktivni detergent dobimo s preprostim kuhanjem maščob z lugom. Vsaka maščobna osnova ima zaradi različnega izvora nekoliko drugačne lastnosti detergenta. Kokosova maščoba kot osnova za proizvodnjo mila ima tako še posebej dobre čistilne sposobnosti tudi pri trši vodi. Milo iz palmovega olja zagotavlja potrebno trdoto in obstojnost. Obe milnici v kombinaciji tako predstavljata optimalno osnovo za popoln razvoj sposobnosti raztapljanja maščob žolčne snovi. Žolč se doda končnemu milu.


Biološka razgradnja

Milo takoj po uporabi izgubi površinsko napetost (primarna razgradnja) v takojšnji reakciji s kalcijem, ki ga vedno vsebuje odpadna voda, in tako ne napada več živih organizmov. Kalcijevo milo se nato 100-odstotno razgradi v ogljikov dioksid in vodo (sekundarna razgradnja). Kot povsem naravni proizvod se goveje žolce v nekaj dneh popolnoma razgradi in vrne v naravni krog.


Pomnilo: Milo je ob uporabi rahlo alkalno. Zelena klorofilna obarvanost koščkov mila se lahko z izpostavljenostjo svetlobi posveti. Vendar to ne vpliva negativno na sposobnost žolčnega mila, da raztaplja madeže. Rjavkasta barva, ki se nato pojavi, je naravna barva žolča.


SONETT Ekološki drogerijski izdelki

- Izdelki so 100 % razgradljivi in se v nekaj urah do nekaj dneh v vodi popolnoma razgradijo na običajne naravne sestavine.

- Sonett zavrača uporabo sestavin, ki so škodljive za okolje in zdravje ljudi.

- Surovine, uporabljene v proizvodnji, so iz biološko-dinamičnega ali ekološkega kmetijstva ali proste rejeSestavine

INCI: natrijevo milo*, aqua, fel tauri siccum, natrijev bakrov klorofilin, natrijev klorid, natrijev tiosulfat


*certificirano ekološko pridelanoKoda izdelka
  • NO2010


Kategorija
Top