facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Tierra Verde Mila oreščki (vedro 5 kg)

Blagovna znamka: Tierra Verde

112,91 €
101,62 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Tierra Verde Mila oreščki (vedro 5 kg)

Soapnuts je detergent izključno rastlinskega izvora, ki omogoča poceni, nežno in hkrati učinkovito pranje perila. Zasnovani so za vse vrste perila, vključno z najmehkejšimi materiali in funkcionalnim športnim tekstilom. Naravno mehčajo perilo in tako odpravljajo potrebo po mehčalcih tkanin.


Za uporabo:

Pranje barvnega perila v pralnem stroju:

Primerno število žlic (glej tabelo) dajte v vrečko iz blaga, tesno zavežite in dodajte v boben pralnega stroja skupaj s perilom. Ni treba uporabljati mehčalca vode, mehčalca tkanin ali mehčalca perila, saj saponin v milnih oreščkih mehča vodo.


Pranje belega perila v pralnem stroju:

Milni oreščki ne vsebujejo belilnih in belilnih sredstev, ki so dodana običajnim detergentom. Zato je pri pranju belega perila priporočljivo, da pralni seriji dodate belilni prašek Puer in odstranjevalec madežev.


Pranje v roki:

Naredke položite v zaprto posodo (kozarec) s toplo vodo (za odmerjanje glejte zgornjo preglednico). Počakajte, da se čez noč napolni. Ko zjutraj pretresete kozarec, lahko opazite, kako se saponin, ki se sprošča v vodi, peni. Pripravljeno tekočino prelijte v posodo ali korito s pralno kopeljo in jo sperite. Izcedek iz lupin mila bo na sobni temperaturi zdržal en dan, v hladilniku pa približno tri dni.


Češko-slovaško podjetje Tierra Verde s.r.o. proizvaja okolju prijazne izdelke pod več blagovnimi znamkami. Njena okolju prijazna drogerija se imenuje Yellow&Blue, medtem ko so kozmetični izdelki in izdelki za hišne ljubljenčke podjetja Tierra Verde dobili ustrezno ime Catz&Dogz. Tierra uvaža vrečke, brisače in vrečke za vsakodnevno uporabo pod blagovnima znamkama Casa Organica ali Mama Natura, ima pa tudi menstrualne skodelice Gaia Cup za ženske. Vsi njihovi drogerijski izdelki so izdelani v Brnu in menimo, da so najčistejša češka blagovna znamka ekološke drogerije. To dokazuje tudi priznani certifikat Eco Garantie, s katerim se lahko pohvali kot edina na Češkem. Noben izdelek ali snov ni testirana na živalih, v naši ponudbi pa so samo čisti veganski izdelki.Sertifikati: EcoGarantie

Podatek naravnih surovin: 100 %

država porekla: Češka

Doziranje: mehka voda: do 60 °C - 3-4 kosi (1 pol. 4-5 kosov (1,5 žlice/12 g), nad 60 °C - 4-5 kosov (1,5 žlice/12 g). trda voda: do 60 °C - 5 kosov (1,5 žlice/15 g), nad 60 °C - 6 kosov (2 žlici/15 g), do 60 °C - 2 žlici/15 g). 2 žlici/18 g)

Poreklo vonja: brez vonja

Sestavine: Ekološke lupine mila (sapindus mukorossi)

Teža: 5000 g

Koda izdelka
  • TVE107


Kategorija
Top