facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Sonett Mehčalec vode 5 kg

Blagovna znamka: Sonett

32,90 €
29,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 7 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Sonett Mehčalec vode 5 kg

Za detergent je potrebna srednja vrednost. Mehča vodo in ustvarja optimalno okolje za delovanje mila - glavne aktivne sestavine pralnih sredstev Sonett. Za povečanje učinkovitosti detergentov na območjih s trdo vodo.


Doziranje: na 4,5 kg perila

Srednje trda voda: V primeru trde vode: 30 ml mehčalca v pralni prašek Sonett

Trdna voda: 50 ml v pralni prašek Sonett ali 40 ml

k tekočemu pralnemu sredstvu Sonett

Zelo trda voda: 70ml k pralnemu sredstvu Sonett ali 60ml k tekočemu pralnemu sredstvu Sonett


Natrijev karbonat. Povzroča hudo draženje oči. Če je potrebna zdravniška pomoč, imejte pri roki embalažo izdelka ali etiketo. Hranite zunaj dosega otrok. Hranite stran od otrok. V PRIMERU POŠKODBE OČI: Nekaj minut nežno spirajte z vodo. Odstranite kontaktne leče, če so nameščene

in če jih je enostavno odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. Vsebino/pakiranje odstranite v skladu z lokalnimi predpisi.


SONETT se pri mehčalcu tkanin kot tudi pri pralnem sredstvu omejuje na potrebne in sprejemljive sestavine ter zavrača uporabo polnil, fosfatov in drugih mehčal iz naftnih derivatov, kot sta NTA (nitri-lotriacetat) in EDTA (etilen-diamin-tetraocetna kislina). Izvor in lastnosti posameznih sestavin Zeolit A, glavna sestavina mehčalca, je izdelan iz dveh lahko dostopnih surovin, silikata in natrijevega aluminata, ki sta običajna glinena minerala. Ta silikat deluje po načelu ionske izmenjave in zadržuje kalcijeve in magnezijeve ione, ki povzročajo trdoto vode, ter tako mehča vodo za pranje z detergentom iz čistega rastlinskega mila. Soda, izdelana iz apna in kuhinjske soli, tvori kemično spojino s kalcijem v vodi in tako iz vode za pranje odstrani nekaj snovi, ki povzročajo trdoto. Citrat, sol citronske kisline, ki se pridobiva s fermentacijo stranskih proizvodov sladkorja, kot je melasa, veže kalcij že pri nižjih temperaturah. Biorazgradnja Zeolit A je v vodi netopen mineral, podoben pesku, ki se kot trdna snov usede v blato čistilnih naprav, ne da bi ga bilo treba dodatno razgraditi. Soda, ki je prav tako mineral v naravi, ne potrebuje nadaljnje razgradnje. Citronska kislina kot organska snov se v 2-3 dneh popolnoma razgradi v ogljikov dioksid in vodo.

Celotno embalažo je mogoče reciklirati.


Prednosti ekološke drogerije SONETT:

- Izdelki so 100 % razgradljivi, v vodi se v nekaj urah do nekaj dneh popolnoma razgradijo v običajne naravne sestavine.

- Sonett zavrača uporabo sestavin, ki so škodljive za okolje in zdravje ljudi.

- Surovine, uporabljene v njegovi proizvodnji, prihajajo iz biološko-dinamičnega ali ekološkega kmetijstva ali proste rejeINCI: Zeolit, natrijev karbonat, natrijev citratKoda izdelka
  • DE1031


Kategorija
Top