facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Yoni Komplet Yoni Egg Jasper

Blagovna znamka: Yoni

80,90 €
48,90 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Yoni Komplet Yoni Egg Jasper

Jaspis

moč - ozemljitev - stabilnost

Kamin je obdelan poldrag kamen v obliki jajca.

Pomaga pri ljubljenju in lajša zdravstvene težave.

Z jonijevim jajčkom boste okrepili celotno središče telesa, kar vam bo pomagalo pri bolečinah v hrbtu, inkontinenci, menstrualnih bolečinah, povečalo sposobnost zanositve, uravnovesilo držo, prekrvilo spodnji del telesa, okrepilo mišice maternice in povzročilo otrplost. Uporabno je tudi za pripravo na porod ter zdravljenje in povrnitev telesa v prvotno stanje po porodu.

Medenično dno je pomembna in pozabljena tema. Medenično dno vključuje maternico, jajčnike, mehur in debelo črevo, zato ima velik vpliv na splošno zdravje in stanje telesa. To je kot dvigovanje uteži, tudi vi to lahko naredite!

Jajce ima oko za pritrditev vrvice.


Merila jajca so 40 x 30 mm, teža pa 46 g - 55 g. Naše veliko jajce je velikosti M (za začetnike). V kompletu dobite dodatno jajce S (za napredne) in najmanjše jajce XS (Master).Vstavite jajce v nožnico. Začnite korak za korakom. Ravnajte v skladu s svojo intuicijo. Jajca ni treba držati dolgo časa - sprva le nekaj minut, postopoma celo nekaj ur. Globoko vdihnite. Ob vdihu jajce s krčenjem mišic posesajte navzgor, ob izdihu pa se sprostite in ga počasi spustite do vaginalnega vhoda v male sramne ustnice. Ne pozabite, da vse traja nekaj časa. Sčasoma boste svoje občutke vedno bolje spoznavali.Kdaj ne smem uporabljati Yoni Egg?Yoni Egg ne uporabljajte, če uporabljate maternični vložek, ste noseči ali v šestem tednu nosečnosti.Koda izdelka
  • YONI-EGG-RED-JASPER-MASTER-SET


Kategorija
Top