facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoalf Airealf Sweatshirt Girls Golden Fleece

Blagovna znamka: Ecoalf

56,89 €
34,90 €

Na zalogi - odprema danes
Preglednica velikosti
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačne zamenjave in vračila
  • Brezplačna dostava nad 80 EUR
TwitterFacebook

Opis izdelka Ecoalf Airealf Sweatshirt Girls Golden Fleece


V podjetju Ferwer ne pozabljamo niti na naše najmlajše, zato vam prinašamo to dekliško breskovo oranžno jopico Ecoalf, ki s svojimi napisi daleč naokoli sporoča, da moramo biti prijazni do svojega okolja in ne pozabiti na trajnost svojih dejanj. Seveda tudi Ecoalf sledi svojemu sloganu, saj so vsi njegovi izdelki izdelani iz recikliranih ali trajnostno proizvedenih materialov. Ta majica je iz 50 % organskega bombaža, drugih 50 % je recikliranega bombaža.

Koda izdelka
  • GASTAIRES8001GS22-349
Ecoalf logo

O blagovni znamki Ecoalf

ECOALF je španska blagovna znamka, ki uresničuje svoj ambiciozni načrt ustvarjanja oblačil in obutve iz odpadkov. Cilj projekta je preoblikovanje plastike, najdene v Sredozemskem morju, v pelete, prejo in tkanine, kar se imenuje upcycling.

Program ECOALF vključuje oblačila za moške in ženske, nahrbtnike in obutev. Vsi izdelki ECOALF so izdelani iz 100 % recikliranih materialov. V naši ponudbi boste našli elegantne superge, ki so izdelane iz 59 % recikliranih plastenk PET in 41 % sorone, ki je recikliran najlon. Da bi zagotovili 100-odstotno preglednost in najvišjo raven kakovosti, ekipa ECOALF vodi celoten proces od zbiranja odpadkov do tehnologije recikliranja, proizvodnje, oblikovanja in maloprodaje. Tkanine so izdelane iz zavrženih ribiških mrež, plastenk PET, izrabljenih pnevmatik, kave, bombaža in volne.Kategorija
Top