facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Ecoegg Jajce za sušenje (2 kosa/paket) Sveži bombaž

Blagovna znamka: Ecoegg

19,20 €
17,30 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 6 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Ecoegg Jajce za sušenje (2 kosa/paket) Sveži bombaž

Ukrajša čas sušenja perila v sušilnem stroju

- Za 28 % skrajša čas sušenja perila v sušilnem stroju

- Zagotavlja mehkejše in bolj dišeče perilo

- Izdelek je dermatološko testiran

Inovacija - sušilno jajce skrajša čas sušenja perila. Menimo, da če imate doma sušilni stroj, morate imeti tudi sušilno jajce.

Uvarčujte denar

Veste, da je vaš električni sušilni stroj za perilo ena najdražjih naprav, ki jih uporabljate doma? Če ne po ceni, pa zagotovo po porabi električne energije. Sušilno jajce v sušilniku med sušenjem ločuje perilo med seboj. Zaradi tega mokro perilo v sušilnem stroju ne tvori enakomerne mase, temveč se njegova masa z jajcem razburka. Dobro zračeno perilo se nato posuši v 28 % krajšem času. Če običajno oblačila v sušilnem stroju sušite eno uro, jih boste s sušilnim jajcem sušili le 42 minut. Predstavljajte si prihranek električne energije in s tem denarja.

Zmehčajte perilo

Patentirani izrastki na jajcu našega sušilnega stroja mehčajo perilo, tako da ga masirajo, ne da bi pri tem ogrozili njegovo kakovost. Za mehčanje perila niso potrebne nobene kemikalije.Dišava Fresh Cotton je kombinacija olja pačulija, ki ga dopolnjuje olje cvetov irisa, zapečati pa eterično olje vanilije in rastlinskega mošusa. Zelo priljubljena in nežna dišava za vaše perilo.Čudovita naravna dišavaJajce za sušenje vsebuje dermatološko testirane hipoalergene dišavne paličice, ki vsebujejo eterično olje. Dišava, ki se sprošča iz olja in je prijetna za kožo, se prenese na perilo. Suho perilo nato prijetno diši.Hitrejše sušenje, mehkoba in čudovit vonj so užitki, ki jih prinaša jajce iz sušilnika.Prodaja se v vonjih bombaža in spomladanskega cvetja. Paket vsebuje 2 sušilni jajci in 4 polnila.Koda izdelka
  • ECEG11


Kategorija
Top