facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Serum za obraz - Bakuchiol (10 ml) - zmanjšuje drobne linije

Blagovna znamka: Kvitok

13,39 €
12,10 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 2 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok Serum za obraz - Bakuchiol (10 ml) - zmanjšuje drobne linije

V preprostosti je lepota! O tem vas bo prepričal ta serum, v katerem ima glavno vlogo bakuchiol - rastlinska alternativa retinolu (vitaminu A). Bakuchiol spodbuja proizvodnjo kolagena, izboljšuje elastičnost zrele kože, zmanjšuje drobne gubice in učvrsti obrise obraza. Cenijo ga tudi aknaste kože, ki jih pomaga očistiti in pospešiti njihovo celjenje. Da bi se bakuchiol dobro absorbiral, mu je dodan oljčni skvalan, ki prav tako tvori zaščitni film na koži. Ta impresivni serum je primeren za vse vrste kože, vendar se mu izogibajte med nosečnostjo in če imate zelo občutljivo kožo. Kozmetična znamka Kvitok se je rodila na vzhodu Slovaške v mestu Humenné. Za njegovim nastankom stoji simpatična mladenka Martina. Študij na medicinski in nato kemijski fakulteti ji je odprl oči in Martina je spoznala, koliko nevarnih snovi vsak dan pride v stik z našo kožo in telesom.Certifikati: Leaping Bunny, PeTA
Podatek naravnih sestavin: 100 %
Država porekla: Proizvedeno na Slovaškem
Material embalaže: certificirana škatla iz papirja za živila, kozarec iz temnega stekla, plastični pokrovček s pipeto iz borosilikatnega stekla.
Poreklo dišave: naravno
Kako reciklirati: Škatlico reciklirajte v zabojnik za papir, pokrovček reciklirajte v zabojnik za plastiko, borosilikatno steklo pa odvrzite na zbirnem dvorišču ali ga oddajte med mešane odpadke.
Sestavine: skvalan (olivni skvalan), bakuchiol (bakuchiol), tokoferol (vitamin E).
Zmogljivost: 10 ml
.Koda izdelka
  • NAV230


Kategorija
Top