facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Vlažilni serum za obraz - hialuronska kislina (30 ml) - intenzivno vlaženje

Blagovna znamka: Kvitok

34,90 €
30,90 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok Vlažilni serum za obraz - hialuronska kislina (30 ml) - intenzivno vlaženje

Ta naravni serum bo všeč vsem tipom kože, zlasti suhi in zreli koži. Združuje dve vrsti hialuronske kisline v visoki 2-odstotni koncentraciji. Učinkovito vlaženje zagotavlja tudi cvetna voda iz damaščanske vrtnice, ki kožo lepo osveži in tonizira. Oljčni skvalan pomaga oblikovati naravno zaščitno plast kože. Serum lahko uporabljate samostojno ali ga primešate svoji najljubši maski za obraz. Brez težav se vpije v kožo in jo naredi izjemno zadovoljno. Kozmetična znamka Kvitok se je rodila na vzhodu Slovaške v mestu Humenné. Za njegovim nastankom stoji simpatična mladenka Martina. Študij na medicinski in nato kemijski fakulteti ji je odprl oči in Martina je spoznala, koliko nevarnih snovi vsak dan pride v stik z našo kožo in telesom.Certifikati: Leaping Bunny, PeTA
Podatek naravnih sestavin: 100 %
Država porekla: Proizvedeno na Slovaškem
Material embalaže: certificirana škatla iz papirja za živila, kozarec iz temnega stekla, plastični pokrovček s pipeto iz borosilikatnega stekla.
Poreklo dišave: naravno
Kako reciklirati: Škatlo reciklirajte v zabojniku za papir, pokrovček reciklirajte v zabojniku za plastiko, borosilikatno steklo pa odvrzite na zbirnem dvorišču ali ga oddajte med mešane odpadke.
Sestava: Cvetna voda Rosa Damascena, skvalan (oljčni skvalan), glicerin (rastlinski glicerin), natrijev hialuronat (mešanica hialuronske kisline), levulinska kislina (levulinska kislina - naravna rastlinska kislina), natrijev levulinat (sol levulinske kisline), p-anizova kislina (janeževa kislina - naravna rastlinska kislina), saharozni lavrat (saharozni lavrat iz sladkornega trsa in rastlinskega olja), Prunus Amygdalus Dulcis olje (mandljevo olje), Aurantium Dulcis Fruit Water (voda iz cvetov Nerolija), natrijev hidroksid (natrijev hidroksid - prilagoditev pH).
Volumen: 30 mlKoda izdelka
  • NAV227


Kategorija
Top