facebook
Naročila, oddana pred 12:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Hidratantni serum za telo - hialuronska kislina (50 ml) - intenzivno vlaženje

Blagovna znamka: Kvitok

11,50 €
10,30 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 1 uporabnik.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok Hidratantni serum za telo - hialuronska kislina (50 ml) - intenzivno vlaženje

Je koža na rokah, nogah ali celo na celotnem telesu žejna? Serum za telo s kombinacijo dveh vrst hialuronske kisline ga bo navlažil in zagotovil dolgotrajen učinek. Hialuronska kislina je naravni del naše kože, vendar se s staranjem zmanjšuje, kar povzroča gube in izgubo elastičnosti. Serum na osnovi cvetlične vode sivke bo pomagal povrniti mladosten videz, ublažil rdečico in razdraženost ter kožo osvežil. Kozmetična znamka Kvitok se je rodila na vzhodu Slovaške v mestu Humenné. Za njegovim nastankom stoji simpatična mladenka Martina. Študij na medicinski in nato kemijski fakulteti ji je odprl oči in Martina je spoznala, koliko nevarnih snovi vsak dan pride v stik z našo kožo in telesom.Prostornina: 100 ml
Certifikati: HCS brez krutosti
Podatek naravnih sestavin: 100 %
Država porekla: izdelano na Slovaškem
Material embalaže: prepognjena papirnata škatla iz certificiranega živilskega papirja, razpršilnik s črpalko iz biorazgradljive plastike iz koruznega škroba (PLA plastika).
Poreklo dišave: naravno
Trajnost: 12 mesecev
Kako reciklirati: Škatlo reciklirajte v zabojnik za papir, razpršilnik s črpalko pa sodi med mešane odpadke.
Sestavine: Lavandula Angustifolia Flower Water (cvetna voda sivke), glicerin (rastlinski glicerin), natrijev hialuronat (mešanica hialuronske kisline), levulinska kislina (levulinska kislina - naravna rastlinska kislina), natrijev levulinat (sol levulinske kisline), p-anizova kislina (janeževa kislina - naravna rastlinska kislina), ksantan gumi (ksantan gumi), natrijev hidroksid (natrijev hidroksid - prilagoditev pH)
.Koda izdelka
  • NAV157


Kategorija
Top