Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Otroški čevlji z gležnjem

(7 izdelki)
Hitra izbira velikosti:
Tudi naši najmlajši si zaslužijo čevlje, ki so udobni, odličnega videza ter etično in trajnostno izdelani s spoštovanjem do okolja in vseh živih organizmov. Za prvo raziskovanje sveta z lahkoto in veseljem obujte barvite otroške superge Inkkas. Čevlji te blagovne znamke so izdelani v Mehiki po načelih Fairtrade, ki zagotavljajo nežen in pravičen pristop ne le do okolja, temveč tudi do tistih, ki čevlje izdelujejo. Barvite tradicionalne tkanine, iz katerih so izdelane superge Inkass, so ročno izdelane na tradicionalen način v Peruju.

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Ecoalf Oregalf Sneakers Kids Dusty Pink

Nekatera posebnost za dekleta. Mehki roza otroški športni copati Ecoalf Oregalf bodo kos potovanjem v šolo in iz nje, popoldanskim tekom v parku ter dolgim počitniškim potovanjem in dogodivščinam.

68,90 €

48,90 €

Perky Alpargatas Ladybug Baby

Ne pozabljamo niti na naše najmlajše, zato v Ferwer prinašamo otroške škornje Perky Ladybug. Simpatična oblika bo nedvomno očarala vsako majhno damo.

32,90 €

13,90 €

Inkkas Blue Bird Kids

. Ikonični vzorec, s katerim so se začeli začetki blagovne znamke Inkkas. Bluebird, izdelan v Peruju, je zdaj na voljo malim raziskovalcem.

52,90 €

26,90 €

-29%

-29%

-58%

Perky Alpargatas Ladybug Baby

13,90 € 32,90 €

-49%

Inkkas Slate Kids

26,90 € 52,90 €

-49%

Inkkas Black Spectrum Kids

26,90 € 52,90 €

-49%

Inkkas Blue Bird Kids

26,90 € 52,90 €

-59%

Inkkas Bald Eagle Kids

21,90 € 52,90 €


Prodane blagovne znamke
Baula        Ben & Anna        Bio-D        Circular Cup        Cottony        Eatgreen        Eco Cosmetics        Ecoalf        Ecodis        Ecoegg        Einhorn        Endles by Econea        Ey!        Fair Squared        Ferwer        Frosch        Green Banana Paper        Handmade Beauty        Henné Color        Hydrophil        Inkkas        Jack n Jill        Jelen        Kimmy Candles        Kongy        Kvitok        Lamazuna        laSaponaria        Lonka        Made Sustained        Midori        More Joy        Mulieres        Nano-b        Neobotanics        Nobilis Tilia        Officina Naturae        OnlyBio        OnlyEco        Organyc        Pedag        Perky        Pinke Welle        Preserve        Purity Vision        Radico        SKFK        Snuggs        Solar Tea        Sonett        Swirl        The Greatest Candle in the World        Tierra Verde        TIO        TL Candles        Urtekram        Vegetology        Watersavers        Wave        Weleda        Yoni        You & Oil        Yuuki        
Kategorija
Top