facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Sonett Tekoče milo za madeže 1 l

Blagovna znamka: Sonett

12,80 €
11,50 €

Na zalogi - odprema v 24 urah
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Sonett Tekoče milo za madeže 1 l

Učinkuje pri temperaturah od 30 °C do 60 °C


Veliko učinkovit proti madežem od sadja, krvi, črnila, pisal, trave, maščobe itd.


Doziranje. Nanesite neposredno na madeže.


Shranite v suhem in v zaprti posodi. Shranjujte zunaj dosega otrok. Ob nenamernem zaužitju poiščite zdravniško pomoč in predložite to embalažo.


Funkcije izdelka

Maksimalno učinkovito, stroškovno učinkovito in neverjetno izdatno sredstvo za odstranjevanje madežev.


Poreklo in lastnosti posameznih sestavin

Milo kot aktivni detergent dobimo s preprostim kuhanjem maščob z lugom. Vsaka maščobna osnova ima zaradi različnega izvora nekoliko drugačne lastnosti detergenta. Milo iz repičnega in oljčnega olja s sladkornim sredstvom in derivati kokosovega olja raztaplja umazanijo in spodbuja moč govejega žolča, ki odstranjuje madeže. Sladkorno sredstvo in derivati kokosovega olja se pridobivajo s kemično pretvorbo z uporabo kislin iz surovin izključno rastlinskega izvora - sladkorja, škroba in kokosovega olja. Olje pomarančnih lupin dodatno okrepi moč celotnega izdelka za raztapljanje maščob.


Biološka razgradnja

Milo takoj po uporabi izgubi svoje lastnosti zmanjševanja površinske napetosti (primarna razgradnja) v takojšnji reakciji s kalcijem, ki ga vedno vsebuje odpadna voda, in tako ne napada več živih organizmov. Kalcijevo milo se nato 100-odstotno razgradi v ogljikov dioksid in vodo (sekundarna razgradnja). Sladkorno sredstvo in derivati kokosovega olja se pridobivajo s kemično pretvorbo z uporabo kislin iz surovin izključno rastlinskega izvora in popolnoma ohranijo svojo naravno strukturo. Zato jih mikroorganizmi zlahka popolnoma razgradijo. Goveji žolč se kot povsem naravni proizvod v kratkem času popolnoma razgradi in vrne v naravni krog.


Vso embalažo je mogoče reciklirati


Načela ekološke lekarne SONETTINCI: Aqua, kalijevo milo*, alkilpoliglukozid C8-14, alkohol, fel tauri siccum, kalijev citrat, parfum* (dišava), limonen, linalool*, geraniol*


*certificirano ekološko pridelanoKoda izdelka
  • DE2032


Kategorija
Top