facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Serum za kožo - rastlinski kolagen (10 ml) - gladi in izboljšuje elastičnost

Blagovna znamka: Kvitok

9,60 €
8,60 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 5 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok Serum za kožo - rastlinski kolagen (10 ml) - gladi in izboljšuje elastičnost

Če v ogledalu vidite suho, povešeno kožo brez leska, vam bo ta serum všeč. Rastlinski kolagen bo vidno zmehčal, zgladil in zaščitil vse vrste kože, še posebej pa bo pomagal suhi, dehidrirani in zreli koži. Skupaj s cvetno vodo damaščanske vrtnice preprečuje izgubo vlage in na površini kože ustvari zaščitni hidrofilni film. Koža ostane prožna, mehka in zadovoljna. Zaradi čiste in preproste formule lahko serum vmešate v svojo najljubšo kozmetiko ali ga uporabite za nego obraza pred nanosom kreme za obraz. Kozmetična znamka Kvitok se je rodila na vzhodu Slovaške v mestu Humenné. Za njegovim nastankom stoji simpatična mladenka Martina. Študij na medicinski in nato kemijski fakulteti ji je odprl oči in Martina je spoznala, koliko nevarnih snovi vsak dan pride v stik z našo kožo in telesom.Certifikati: Leaping Bunny, PeTA
Podatek naravnih sestavin: 100 %
Država porekla: Proizvedeno na Slovaškem
Material embalaže: certificirana škatla iz papirja za živila, kozarec iz temnega stekla, plastični pokrovček s pipeto iz borosilikatnega stekla.
Poreklo dišave: naravno
Kako reciklirati: Škatlo reciklirajte v zabojniku za papir, pokrovček reciklirajte v zabojniku za plastiko, borosilikatno steklo pa odvrzite na zbirnem dvorišču ali ga oddajte med mešane odpadke.
Sestavine.
Zmogljivost: 10 mlKoda izdelka
  • NAV232


Kategorija
Top