facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kako poskrbeti za urejen dom

Ne morete poskrbeti za red v svojem domu in bi radi odpravili to neskončno težavo? Pripravili smo nekaj preprostih nasvetov, ki vam bodo morda pomagali.

Regularnost je ključ

Če želite ohraniti urejen dom, morate računati, da je upoštevanje rednega urnika čiščenja edina prava pot. Če se v običajnih okoliščinah ne morete prisiliti k čiščenju, boste morali vzpostaviti nekaj avtomatizacije in si za to nameniti določen čas. Te ure je treba ponavljati v rednih časovnih presledkih. Na podoben način boste veliko lažje čistili, saj ne boste potrebovali dolgih časovnih obdobij.

Zagotovite si pravo opremo

Takega čiščenja ni brez dobre opreme. Če niste ljubitelj tehnologije, si priskrbite vsaj osnovno opremo, kot so sesalnik, mop ali sesalec za prah. Če imate po drugi strani raje avtomatizacijo in vas ne motijo višji stroški, povezani z nakupom zahtevnejših naprav, razmislite o nakupu na primer pomivalnega stroja ali robotskega sesalnika. Vendar pa morate tudi pri teh aparatih seveda računati z določeno mero vzdrževanja.

Če nimate časa, razmislite o storitvi čiščenja

Živite v veliki hiši in večino dneva preživite v službi? Ali se po napornem dnevu vrnete domov in nimate več energije za čiščenje hiše? Poskusite razmisliti o možnosti uporabe storitve čiščenja. Dokler gre za kratkotrajno pomoč, ni nujno, da bo to finančno izčrpavajoča zadeva, svoj čas pa boste lahko izkoristili bolj učinkovito.

Sdílet:
Kategorija
Top