facebook
Naročila, oddana pred 14:00, so odpremljena takoj. | Brezplačna dostava nad 80 EUR

Kvitok Serum za obraz - astaksantin (10 ml) - ščiti pred zunanjimi vplivi

Blagovna znamka: Kvitok

9,60 €
8,60 €

Na zalogi - odprema danes
Ta izdelek se trenutno pregleduje 3 uporabniki.

  • Brezplačna dostava nad 80 EUR

Opis izdelka Kvitok Serum za obraz - astaksantin (10 ml) - ščiti pred zunanjimi vplivi

Glavni junak tega seruma je močan antioksidant astaksantin iz mikroalg, ki je še učinkovitejši od vitamina E. Pomaga blokirati UV-žarke in tako ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem in pigmentacijo. Spodbuja tudi nastajanje kolagena, s čimer izboljša elastičnost kože in zgladi drobne linije. Poleg tega vsebuje oljčni skvalan, ki pomaga obnoviti zaščitni film kože in jo tako ščiti pred izgubo vlage. Serum se zlahka vpije, pusti mat zaključek in je primeren za vse tipe kože, zlasti za zrelo in občutljivo kožo. Kozmetična znamka Kvitok se je rodila na vzhodu Slovaške v mestu Humenné. Za njegovim nastankom stoji simpatična mladenka Martina. Študij na medicinski in nato kemijski fakulteti ji je odprl oči in Martina je spoznala, koliko nevarnih snovi vsak dan pride v stik z našo kožo in telesom.Prostornina: 10 ml
Certifikati: Leaping Bunny, PeTA
Podatek naravnih sestavin: 100 %
Država porekla: Proizvedeno na Slovaškem
Material embalaže: certificirana papirnata škatla za živila, kozarec iz temnega stekla, plastični pokrovček s pipeto iz borosilikatnega stekla.
Poreklo dišave: naravno
Kako reciklirati: Škatlico reciklirajte v zabojnik za papir, pokrovček reciklirajte v zabojnik za plastiko, borosilikatno steklo pa odvrzite na zbirnem dvorišču ali ga oddajte med mešane odpadke.
Sestavine: Skvalan (olivni skvalan), astaksantin (astaksantin - naravni karotenoid).Koda izdelka
  • NAV235


Kategorija
Top