facebook
Brezplačna dostava nad 80 EUR
> Posoda, jedilni pribor in kuhinjska oprema

Posoda, jedilni pribor in kuhinjska oprema

 
(6 izdelki)
 
Želite biti bolj trajnostno naravnani v svoji kuhinji? Ne proizvajati nepotrebnih količin odpadkov, ne zavreči hrane, ne zapravljati surovin? Začnete lahko s preprostimi koraki. Načrtujte jedilnike in ustrezno kupujte sestavine, da ne boste zavrgli neuporabljene hrane. Hrano pravilno shranjujte, očistite hladilnik in preberite, na kakšni temperaturi mora biti posamezno živilo. Razvrstite organske odpadke. Odložite ga na kompostni kup, v vermikompostnik ali v skupni zabojnik za biološke odpadke. Odpravite nepotrebno kuhinjsko opremo, kupite večnamenske predmete iz naravnih materialov, skratka, razmišljajte. S postopnimi koraki vam bo nedvomno uspelo narediti svojo kuhinjo trajnostno.

Na Ferwerju boste našli vrsto pomočnikov, ki vam bodo olajšali pot. Če vi ali vaši otroci ne želite ali si ne morete odpustiti uporabe slamic, lahko plastične slamice za enkratno uporabo zamenjate z bolj trajnostnimi alternativami. Preizkusite čudovite steklene slamice češke blagovne znamke Yoni , ki jih lahko uporabite večkrat. Slamice iz nerjavnega jekla so kot nalašč za vse - za torbico, zabavo ali festival. Otroci bodo cenili vesele pisane kompostirne slamice Preserve , ki so izdelane samo iz rastlinskih materialov in se po uporabi popolnoma razgradijo.

Mladim ljubiteljem kave bo všeč bombažni muslinski filter za kavo, ki ga je mogoče oprati in ki nadomesti na stotine papirnatih filtrov za enkratno uporabo. Pravi ekološki navdušenci pa bodo navdušeni nad "žepno kletjo". Žep za zelenjavo je posebej izdelan iz bambusovega frotirja in organskega bombaža, dobro veže vodo in ohranja zelenjavo svežo, ne da bi se kuhala v pari. V hladilniku lahko shranite solato, korenje, por ali katero koli drugo hitro pokvarljivo zelenjavo. Ne zapravljajte ga!

... více

NAJBOLJšI IZDELKI

Tierra Verde Filter za kavo, ki ga je mogoče prati (1 kos) - izdelan iz mušelina iz bio bombaža

Dimenzije: 22 cm x približno 14 cm. Material: nebeljeni muslin iz bio bombaža. Sertifikati: EcoGarantie.

Na zalogi - odprema danes

2,80 €

2,52 €

Tierra Verde Komplet žepov za shranjevanje zelenjave (3 kosi) - žep

Dimenzije: majhna: 38 x 38 cm, velika: 47,5 x 47,5 cm. Material: 60 ambus viskoza, 40 iobotton. Podatek naravnih surovin: 100 %.

Na zalogi - odprema danes

44,90 €

40,41 €

Made Sustained Komplet slamic iz nerjavečega jekla s krtačko (4 1 kos)

Dimenzije: dolžina slamic: 21,5 cm, premer: 0,5 cm; dolžina ščetke: 19 cm. Material: slamice: nerjavno jeklo 18/8 (304), ščetka: plastične ščetine iz nerjavnega jekla.

Na zalogi - odprema danes

13,60 €

12,25 €

Popust Tierra Verde Komplet žepov za shranjevanje zelenjave (3 kosi) - žep
40,41 € 44,90 €
Na zalogi - odprema danes

Popust Tierra Verde Žep za shranjevanje zelenjave - velik (1 kos) - žep
17,73 € 19,70 €
Na zalogi - odprema danes

Popust Tierra Verde Žepek za shranjevanje zelenjave - majhen (1 kos) - žepek
12,60 € 14,00 €
Na zalogi - odprema danes

Popust Yoni Komplet slamic iz češkega stekla s čopičem (3 kosi) - Botanical
12,05 € 13,39 €
Na zalogi - odprema danes

Popust Made Sustained Komplet slamic iz nerjavečega jekla s krtačko (4 1 kos)
12,25 € 13,60 €
Na zalogi - odprema danes


Kategorija
Top